BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkEximbank’tan 1 milyar dolarlık borçlanma planı----

Eximbank’tan 1 milyar dolarlık borçlanma planı

Eximbank’tan 1 milyar dolarlık borçlanma planı
10 Kasım 2020 - 15:45 www.finansgundem.com

Türk Eximbank, yurt dışında azami 1 milyar dolar ve azami 10 yıl vadeli tahvil ihracı için Genel Müdürlüğü yetkilendirdiğini KAP’ta açıkladı.

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. (Türk Eximbank) yurt dışında azami toplam 1 milyar ABD Doları ya da herhangi bir yabancı para cinsinden 1 milyar dolar karşılığı tutarda tahvil ihraç etmek için genel müdürlüğü yetkilendirdiğini bildirdi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre, azami 10 yıl vadeli, sabit ve/veya değişken faizli tahvillerin bir veya birkaç seferde ihracı planlanıyor.

Bankadan yapılan açıklama şu şekilde:

Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. (Türk Eximbank) Yönetim Kurulu Kararı ile yurt dışında azami toplam 1 milyar ABD Doları ya da herhangi bir döviz cinsinden eşiti tutarda, azami 10 yıl vadeli, sabit ve/veya değişken faizli, bir veya birkaç seferde tahvil ihraçları yapılması ve bu doğrultuda gerekli her türlü işlemin gerçekleştirilmesi için Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır. Sermaye Piyasası Kurulu ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu dahil ilgili merciler nezdinde gerekli bütün izinlerin temini için başvuruda bulunulması planlanmaktadır.

Hazine, iki ihalede ROT dahil 3.3 milyar TL satış yaptı

Bankaların açıklanan 2020 yılı 9 aylık dönem kar zararları

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)