BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEşinin çizmeleriyle iyi haber bekledi----

Eşinin çizmeleriyle iyi haber bekledi

Eşinin çizmeleriyle iyi haber bekledi
15 Ekim 2022 - 14:08 www.finansgundem.com

Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında dün akşam yaşanan ve 40 kişinin öldüğü patlama sonrası işçilerin yakınları bölgede umutlu bekleyişlerine devam ediyor.

Akrabaları ve komşularına ulaşamayan Yıldız çifti, maden sahasında yakınlarını aradı. Ayşe Yıldız, "Acı çok büyük. Bizim komşularımız vardı. Okan Akgül, Mehmet Bulut, Şaban Yıldırım; bunlar bizim komşularımız ve akrabalarımız. Bir haber alamadık. Daha çıkmadıklarını söylüyorlar. Şimdi bulamıyoruz onları ve bir haber alamadık. Ne oldu bilmiyoruz" diye konuştu.

Hasan Yıldız da "Gençlerimiz gitti. Hep de genç delikanlılar. Bir tanesinin çocukları ikizmiş. Bir tanesinin eşi 5-6 aylık hamileymiş" dedi.

HASTANE ÖNÜNDE KIZILAY VE AFAD ÇADIRLARI

Yaralanan maden işçilei, Bartın Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Yakınlarına ulaşma umuduyla hastane önüne gelenler için Kızılay ve AFAD çadırları kuruldu. Yakınlarını ilk başta bulamayanlar bazı kişiler, yaralanan işçilerden İstanbul’a sevk edilenler olduğunu öğrenince rahatladı.

BİR KADIN, EŞİNİN ÇİZMESİYLE BEKLEDİ

Bir kadın ise yoğun bakımda tedavi gören eşinin çizmesiyle hastane önünde üzüntü içinde bekledi.

Acı haberin ulaştığı kimi madenci yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

Hastaneye madenci yakınlarına yardım etmek için geldiğinde yeğeninin de patlama sırasında ocakta olduğunu öğrenen Kamil Baykal, "Madenci kardeşlerimin acısına dayanamadım buraya geldim. Yeğenimin hastanede olduğunu burada öğrendim. Onu İstanbul’a göndermişler. Sevinçli haber aldık Allah’a çok şükür" diye konuştu.

'ORAYA GİRDİĞİN ZAMAN ÇIKMA GARANTİN YOK' 

Hastane önünde hastasını beklerken patlamanın yaşandığını öğrenen emekli maden işçisi Hasan Çetin, "Allah herkese şifalar versin, sabır versin. Yapacak bir şey yok. Ben de oradan emekliyim. 20 sene çalıştım orada. Hiçbir şey hissetmemek mümkün değil. Oraya girdiğin zaman çıkma garantin yok. Cenab-ı Allah korursa taş arasında kalırsın bir şey olmaz. Allah herkesin ailesine sabır versin" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den Bartın paylaşımı

 

Yaralı madencilerin yakınları hastanede bekliyor

 

CHP heyeti Bartın'da: Bu son olsun

Maden faciası dünya basınına böyle yansıdı

Erdoğan: Madenci kardeşlerimizin aileleri emanetimizdir

Soylu: Şehit sayısı 40! Dönmez göz yaşlarını tutamadı

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Savaş15 Ekim 2022 23:31

    Acı acı acı, başka diyecek bir şey yok, mekanları cennet olsun, yaralılara acil şifalar, ailelerimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum...