BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP heyeti Bartın'da: Bu son olsun----

CHP heyeti Bartın'da: Bu son olsun

CHP heyeti Bartın'da: Bu son olsun
15 Ekim 2022 - 13:30 www.finansgundem.com

CHP Heyeti Amasraya gitti. Maden faciasının yaşandığı bölgeye giden heyet faciayla ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Amasra'da maden faciasının yaşandığı bölgede açıklama yaptı. Altay, "Ulusumuzun başı sağ olsun, bu son olsun. İnşallah hem cenaze sahiplerinin hem tesisin hem de bölgenin yaraları bir an önce sarılır." dedi.

Bartın’da Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’nde dün saat 18.15 sıralarında yer altında patlama meydana geldi. İsmail Akduman'ın Sözcü'deki haberine göre yaşanan bu patlamadan açıklanan resmi sayılara göre 40 madenci can verdi .

“BU SON OLSUN”

Facianın yaşandığı Amasra’ya grup başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay ve Engin Özkoç, genel başkan yardımcısı Ahmet Akın, Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’ndan oluşan CHP heyeti ulaştı. Heyet adına konuşan Engin Altay, “Ulusumuzun başı sağ olsun, bu son olsun. İnşallah hem cenaze sahiplerinin hem tesisin hem de bölgenin yaraları bir an önce sarılır. Böyle kazaların tekrar etmemesi için de hiç şüphesiz gerekli önlemlerin alınması konusunda, hem meclis hem yürütme organı bundan sonra daha yüksek bir duyarlılık içinde hareket eder diye umuyoruz” dedi.

Hastane ziyareti gerçekleştireceklerini ve ardından cenazelere katılacaklarını, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun da bölgeye geleceğini ifade eden Altay, “Hastanelerde yaralılarımızı ziyaret edeceğiz, daha sonra bizler de ayrı ayrı cenazelere katılarak, cenaze sahiplerinin acılarını paylaşacağız” açıklamasını yaptı.

Maden faciası dünya basınına böyle yansıdı

 

Erdoğan: Madenci kardeşlerimizin aileleri emanetimizdir

 

Soylu: Şehit sayısı 40! Dönmez göz yaşlarını tutamadı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)