BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErrol Musk: Oğlumla gurur duymuyorum----

Errol Musk: Oğlumla gurur duymuyorum

Errol Musk: Oğlumla gurur duymuyorum
02 Ağustos 2022 - 08:46 www.finansgundem.com

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ın babası Errol Musk, "Oğlunuzun başarılarıyla gurur duyuyor musunuz?" sorusunu "Hayır, biz uzun zamandır çok şey başaran bir aileyiz" sözleriyle yanıtladı.


Dünyanın en zengin insanı, Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın babası Errol Musk, oğluyla gurur duymadığını, onun kariyer gelişiminden mutlu olmadığını söyledi

76 yaşındaki Errol Musk'a, pazartesi günü konuk olduğu bir programda, "Elon'un başarılarından gurur duyup duymadığı" soruldu. Errol bu soruyu, "Hayır. Biliyorsunuz biz uzun zamandır çok şey başaran bir aileyiz, birden bire bir şeyler yapmaya başlamadık." sözleriyle yanıtladı.

Ancak daha sonrasından Elon'ın kardeşlerine kıyasla oldukça başarılı olduğunu kabul etti ve "Elon sınırı gerçekten aştı" ifadelerini kullandı.

KİMBAL MUSK GURUR KAYNAĞI

Errol, röportaj sırasında diğer oğlu Kimbal Musk'ın hayatının "gurur kaynağı ve neşesi" olduğunu söyledi. Business Insider'ın haberine göre, restoran işleten Kimbal'ın tahmini net varlığı 700 milyon dolar ve Errol, Kimbal'ın milyarder olduğunu iddia etti.

Diğer yandan Errol'a üvey kızı 35 yaşındaki Jana Bezuidenhout'tan iki çocuğu olduğuna ilişkin haberler de soruldu. Onunla ilişkisini "tamamen normal" olarak nitelendiren Errol, daha önce söylediği sözleri tekrarlayarak, "Dünyada olmamızın tek nedeni üremek." dedi.

Elon Musk'ın zamparalığı yuva yıktı

 

Elon Musk'ın serveti, yakın çevresini savaşa soktu

 

Musk Ailesi'nde çarpık ilişkiler

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)