BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisElon Musk'ın zamparalığı yuva yıktı----

Elon Musk'ın zamparalığı yuva yıktı

Elon Musk'ın zamparalığı yuva yıktı
25 Temmuz 2022 - 09:23 www.finansgundem.com

ABD'nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal'a konuşan bazı kaynaklar, Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın Google'ın kurucu ortaklarından Sergey Brin'in eşiyle aşk yaşadığını ve bu yüzden boşandıklarını söyledi

Teknoloji dünyasını sarsan bir iddia ABD’nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal’dan geldi… Gazeteye konuşan bazı kaynaklar, aralarından su sızmayan Elon Musk ile Sergey Brin’in arasındaki dostluğun sona erdiğini söyledi.

Bunun sebebi olarak ise Musk’ın Brin’in eşi Nicole Shanahan ile ilişki yaşaması… Bu yılın başında boşanma kararı alan Brin ve Shanahan’ın arasını genç kadının Musk ile ilişki yaşadığını söyleyen bazı kaynaklar bu sebeple ikisinin arasının açıldığını kaydetti.

Google’ın kurucu ortaklarından Sergey Brin, eşinin Musk’la ilişki yaşadığını öğrenince boşanma sürecini başlattı.

240 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk ile 95 milyar dolarlık serveti olan ve dünyanın en zengin 8’inci insanı olan Brin arasındaki yakın ilişki 2008’de başlamıştı.

Tesla'nın üretim sürecinde destek oldu

Brin, 2008’deki ekonomik krizde zorlanan ve Tesla’nın üretim sürecinde sıkıntı yaşayan Elon Musk’a 500 bin dolar vermişti. 2015 yılında ise Musk, Brin’e üst düzey bir Tesla araç hediye etmişti.

Musk'ın şirketlerindeki kişisel yatırımlarını geri çekiyor

İlişkinin ortaya çıkmasından sonra Brin, Musk’ın şirketlerine yaptığı kişisel yatırımları geri çekme kararı alırken, bu yatırımların boyutu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Elon Musk ise ilişki iddialarını yalanladı.

Halen Brin ile boşanma süreci devam eden Shanahan, Ocak ayında konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı. Shanahan, “Sergey ve ben onurla, dürüstlükle ve uyumla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bu konuda çalışmaya devam ediyoruz” demişti.

Musk, Amber Heard ile de ilişki yaşamıştı

Kısa bir süre önce, karşılıklı tazminat talepleriyle ilgili davalarıyla dünya gündemine oturan Johnny Depp ve Amber Heard davası sırasında da Elon Musk gündeme gelmişti. Amber Heard ile 2017'de bir süre ilişki yaşadığı öğrenilen Musk'ın, Depp'ten boşanması için Heard'a 500 bin dolar verdiği öne sürülmüştü. 

Cinsel taciz iddiası Elon Musk'ın servetini eritti!

 

Johnny Depp, 10,4 milyon dolarlık tazminattan vazgeçebilir

 

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki davada karar çıktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)