BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinErhan Çelik'in 6 yıl hapsi istendi----

Erhan Çelik'in 6 yıl hapsi istendi

Erhan Çelik'in 6 yıl hapsi istendi
03 Şubat 2018 - 09:33 www.finansgundem.com

Şarkıcı Gülben Ergen'in eski eşi spiker Erhan Çelik, mala zarar verme ve konut dokunulmazlığı suçlarından 6 yıla kadar hapsi istendi

Sunucu Erhan Çelik'in eski eşi Gülben Ergen’in aracının kaportasını çizdiği iddiasına ilişkin soruşturma tamamlandı.

Savcılık, Çelik hakkında “Konut dokunulmazlığının ihlali, mala zarar verme” suçlarından 6 yıla kadar hapis cezası istedi. Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik'in oturduğu siteye girerek garajındaki aracını çizdiği iddiasıyla savcılığa başvurmuştu. Savcılık yürüttüğü soruşturma kapsamında Çelik'in ifadesine başvurdu. Çelik, hakkındaki iddiayı kabul etmedi. Savcılık dosyayı uzlaştırmacıya vermek istedi. Ancak Ergen ve Çelik uzlaşmaya gitmedi. Dosyayı tamamlayan savcılık tarafından Erhan Çelik hakkında “Konut dokunulmazlığının ihlali, mala zarar verme” suçlarından 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

ARACIN ÇELİK TARAFINDAN ÇİZİLDİĞİNE KANAAT GETİRİLDİ

Vatan’dan Elif Altın’ın haberine göre, iddianamede, Erhan Çelik'in garaja girmesinin ardından bir süre beklettikten sonra Gülben Ergen'in aracının kaportasını sert bir cisimle çizerek zarar verdiği anlatıldı. Olay yeri görüntülerini inceleyen savcılık, garaja Çelik dışında herhangi bir kimsenin girmediğine dikkat çekerek, aracın Çelik tarafından çizildiğine kanaat getirdi. İddianame İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Mahkemenin iddianameyi kabul etmesi halinde Çelik hakim karşısına çıkacak.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep ( gerçeği)04 Şubat 2018 00:47

    Suç ve ceza = Siz bu yüzden , yıllardır iktidara hasretsiniz işte , çünkü insanları kategorize ediyorsunuz ; oysa ben sosyal demokrat bir parti belediye başkanının imar izni için bir inşaat firmasından yüklü bir ödül (!!) istedigini biliyorum örnegin ama yine de kategorize etmiyorum !! Suçlamak kolay ama ''İlk taşı aramızdaki masum atsın !'' deyince ''Kim o masum ??'' diye bakınmak utanç verici ...Kaldı ki , Erhan Bey gül gibi işini kaybetti bildigim kadar ?! Gerçek adalet ise şu günlerde bütün dünyada küresel olarak rafa kalkmış durumda , yazık ki ...çünkü adalette kaos olması , en çok da küresel baronların işine geliyor .

  • Suç ve ceza03 Şubat 2018 13:27

    Siyasal İslamcı olduğu için bişey gelmez başına. Dava düşer yakında, not alın bi kenara. Bu ülkede siyasal İslamcılar rüşvet de alsa adam da öldürse baş üstünde tutulurlar. İslam'a aykırı olsa bile siyasal İslam'a göre caizdir rüşvet almak vs.