BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın Almanya ziyareti ile ilgili önemli açıklama----

Erdoğan'ın Almanya ziyareti ile ilgili önemli açıklama

Erdoğan'ın Almanya ziyareti ile ilgili önemli açıklama
04 Ağustos 2018 - 14:17 www.finansgundem.com

Almanya Dışişleri Bakanı Maas: İlişkimizin normalleşmesini istiyoruz

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Kölner Stadt-Anzeiger gazetesine yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya’ya yapacağı ziyarete ilişkin değerlendirmede bulundu.

"Karşılıklı ilişkimizin daha da normalleşmesini istiyoruz." diyen Maas, ilişkilerin normalleşmesinin iki ülkenin de çıkarına olduğuna işaret etti. Almanya'da yaşayan 3 milyon Türk kökenli vatandaştan dolayı ilişkilerin kendileri için hayati bir önem taşıdığını belirten Maas, Türkiye’nin de özellikle ekonomik ilişkilerden dolayı çıkarı bulunduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde yapılacak görüşmelerde uzun zamandan beri ele alınan konuların masada olacağını ifade eden Maas, "Hala Türkiye’de cezaevinde bulunan Alman vatandaşları var. Neden bunun böyle olduğunu anlamıyoruz. Suriye'nin kuzeybatısında Afrin çevresinde Türkiye’nin faaliyetleri de konu olacak." ifadesini kullandı.

Alman basını, Başkan Erdoğan'ın eylül ayı sonunda Almanya'yı ziyaret edeceğini iddia etmişti.

Almanya Cumhurbaşkanlığına dayandırılan haberlerde, Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in Başkan Erdoğan'ı uzun bir süre önce davet ettiği, ancak ziyaret tarihinin henüz kesin olmadığı ifade edilmişti.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞAHİN05 Ağustos 2018 02:51

    AMB ECB DRAGİ POLİTİKALARINA İLİŞKİLERİNE AMACINA DİKKAT

  • ŞAHİN05 Ağustos 2018 02:49

    SİZLER DEVLETLER İLE KAFAYI BOZMUŞSUNUZ,AS OLAN DEVLET DEĞİLDEVLET YÖNETİMİ İLE İLİŞKİLİ DERİN GÜÇLER,,

  • ŞAHİN05 Ağustos 2018 02:48

    ALMANYAYI ANALİZ ETMEDENNE ABD Yİ NEDE ORTADOĞUYU NEDE RUSYAYI ANALİZ EDEBİLİRSİNİZ..ANALİZLERİNİZ SADECE SACMALIK OLUR..

  • TAHMİN05 Ağustos 2018 02:46

    SONRAKİ GELİŞMELER BAZ ALINDIĞINDA ALMANYA PLANLARDA VE KARA PROPAGANDA / PROPAGANDA EYLEMLERİNİ GENİŞLETTİKİMİN YARDIMIYLA?PKK TERÖR ÖRGÜTÜ VE YANDAŞLARININ YARDIMI İLEANLAYANA

  • ALAATTIN ÇIMBIZCI04 Ağustos 2018 22:45

    almanya ve fransayı çökertmek istiyorsan iyi bir otomobil ve silah sanayini ile kimya ve ilaç sanayilerini güçlendir onların işi yavaş yavaş bitmiş demektedir.

  • ALAATTIN ÇIMBIZCI04 Ağustos 2018 22:43

    şimdi herkes Türkiye nin peşinde çünkü büyük bir ticari pazar.abd daha g....... yalayacak.

  • KILIÇ04 Ağustos 2018 15:14

    PKK KÖPEKLERİ ALMAN MEYDANLARINI KUŞATMIŞ O KÖPEKLER MEYDAN HAKİMİYETİNDEN ÇIKMALI .

  • bir yorum04 Ağustos 2018 15:05

    Almanya ve Fransa amerikanın hegemonyasından kurtulmak istiyorlarsa ona göre adım atmalılar.Yoksa sittin sene bir şey yapamazlar. Almanya ve Fransanın Türkiyeyle sıkı işbirliğine ihtiyacı var ipek yolunun kilit ülkelerinden birisi Türkiye. Türklerden korkmayın. Türkler sizin gibi değildir adildir. Yani ipek yolunun anahtarı bizde diye size şantaj yapmaz. Bak Esada onca Türkiyeye karşı hamleler yapmasına karşı sizin suyunuzu kesiriz demedi. Hiçbir zaman böyle bir şey yapmayız.Bunu ancak amerikalılar yapar.Siz onlara hristıyan diye güveniyorsunuz ama. Tarihte haçlıların hrıstiyan insanlara yaptıkları zalimliklerle doludur bunu unutmayın. Bakın Türkiye barbar dediğiniz osmanlı zamanında yahudileri ispanyanın fanatik haçlı kralından kurtarıp kendi ülkesine getirtti. Ama aynı yahudiler Türkiyede palazlanıp zenginleşince osmanlıyı arkadan hançerlediler. İşte durum bundan ibaret.

  • Alamanci04 Ağustos 2018 14:42

    Biz Alamanyada yasayan gurbetciler olarak baskanimizi burada görmek kutlamak isteriz her daim , zira mevcut yönetimden cok memnunuz gidisat tam umdugumuz gibi gitmektedir avro yakinda 6 TL yi gececektir.2019 avro kuru hedefimiz 7TL ve üstüdür ,zira secimde bu günleri bize yasatacagi icin bu hükümte rekor oy vererek destekledik.