BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ı kızdıran soru----

Erdoğan'ı kızdıran soru

Erdoğan'ı kızdıran soru
13 Mart 2014 - 09:57 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, 24 TV'de katıldığı programda Mustafa Karaalioğlu'nu bakın hangi konuda uyardı?

Başbakan Erdoğan, 24 TV'de katıldığı programda Mustafa Karaalioğlu'nu uyardı, cemaat ifadesini kullanmamasını istedi. Karaalioğlu'na "neden korkuyorsun, açıkça örgüt desene" diye çıkışan Erdoğan, Karaalioğlu'nun "hareket" sözüne de karşı çıkarak, karşımızda örgüt var diye konuştu.

Erdoğan, 24 TV'de Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu'nun sorularını cevapladı. Karaalioğlu'nun "seçimler öncesi, size oy vermeyeceğini söyleyen cemaatin bu tavrından" sorusuna sert bir üslupla karşı çıkan Erdoğan, cemaat ifadesinin kullanılmamasını, bunların örgüt olarak nitelendirilmesi gerektiğini söyledi.

NEDEN KORKUYORSUN?

Bu tepki üzerine cemaat yerine bu kez hareket nitelemesi kullanan Karaalioğlu'na Erdoğan yine karşı çıktı ve "neden korkuyorsun? Bunlar hareket olamaz bunlar örgüt örgüt" diyerek ikinci kez uyardı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kıssadan hisse13 Mart 2014 13:34

    Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den biri devesiyle Şam'a gelmiş, dolaşırken biri yanaşmış:- Ver o dişi deveyi bana! Tartışma büyümüş, Küfeli: "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir", demişse de anlaşamamışlar, iş Muaviye'ye yansımış, halk meydanda toplanmış, Muaviye, Küfeli ile Şam'da deveye sahip çıkanı dinledikten sonra, kararını açıklamış:- Bu dişi deve Şamlınındır! Sonra toplananlara dönmüş:- Ey cemaat, bu dişi deve kimindir? Hep birlikte bağırmışlar:- Şamlınındır! Küfeli şaşkın şaşkın, giden devesinin ardından bakakalırken Muaviye Küfeliyi yanına çağırmış:- Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki:- EY ALİ, MUAVİYE'NİN , DİŞİ DEVEYİ ERKEK DEVEDEN AYIRT EDEMEYEN, O NE DERSE EVET DİYEN 10 BİN ADAMI VAR, AYAĞINI DENK AL '' demiş. Bugün ise çoban ne derse onu sorgusuz sualsiz takip eden KOYUN ları var. Read more: http://www.finansgundem.com/gundem/yilmaz-ozdil-cok-sert-yazdi-578817.htm#ixzz2vqEHsszm