BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıErdoğan’dan “Kredi kartı almayın” çağrısı----

Erdoğan’dan “Kredi kartı almayın” çağrısı

Erdoğan’dan “Kredi kartı almayın” çağrısı
17 Temmuz 2013 - 02:20 www.finansgundem.com

Başbakan Tayyip Erdoğan, vatandaşlara da, “Kredi kartı almayın” çağrısında bulundu.

Başbakan Tayyip Erdoğan, bir banka patronuyla yaptığı görüşmede, “Faiz dışı gelirden elde ettiğin parayı gömüleceğin mezarı doldurmaya kalksak almaz. Vatandaştan bu komisyonu almayın” uyarısında bulunduğunu belirterek, vatandaşlara da, “Kredi kartı almayın” çağrısında bulundu.
Başbakan Erdoğan, Vilayetler Evi’nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından şehit yakınları ve gazilere verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:
BAŞBAKAN ERDOĞAN "KREDİ KARTI ALMAYIN"ALMAYIN

Göreve geldiğimizde yolsuzluklar diz boyu idi. Ama şimdi aynı şekilde bir yolsuzluk zinciri yok. Tamamen yok demiyorum yine var. Geçenlerde faiz lobisi derken boşuna demedim. Bir şeyi bildiğim için bunları söylüyorum. Zira faiz dışı gelirlerle abad olan bir lobi var. Hani şu kredi kartları falan filan diyorsanız ya. Onları almayın. Onlara ödediğiniz para, sadece bir bankayı örnek vereceğim isim vermiyorum 600 trilyon bir yılda.
KARTLA HAVA ATIYOR
Bunun yanında Ziraat, Halk, Vakıf bütün toplam gelirleri 600 trilyon. Oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu görüyor musunuz? Kim ödüyor bu parayı zengin değil, fakir fukara ödüyor. Allah selamet versin. Bayılıyor bir tane kredi kartı alayım diye. Onunla sanki hava atıyor. Ay sonu gelmeden para bitiyor zaten. Oynanan oyun bu. Oynanan oyunu hep beraber bozmalıyız. Herkes ayağını yorganına göre uzatmayı bir öğrense o zaman bunlar bu parayı elde edemeyecek.
MEZARIN ALMAZ
Bir tanesiyle görüştüm. Açık söyledim. Ya Allah aşkına faizden elde ettiğin gelir tamam, fakat bu Faiz dışı gelirden elde ettiğin parayı gömüleceğin mezarı doldurmaya kalksak almaz. Vatandaştan almayın bu parayı komisyonu almayın. Yok. Doymazlar. Diyorum ya onların gözünü ancak kara toprak doyuracaktır.
ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dağhan19 Temmuz 2013 00:35

    peşin para alışverişte hangi esnaf fatura fiş verir bu yolsuzluğa davettir .

  • baturayersin17 Temmuz 2013 10:53

    kanunları vatandaşmı çıkarıyor devletmi senlerdir insanlar sömürdüler devlet bile vergiyi kerdi kartından tahsil ediyor. bu hangi ülkenin başbankanı

  • ea17 Temmuz 2013 10:26

    oruç başına vurdu herhalde böyle saçma sapan birşey duymadım. kullanmayı bilene kredi kartı çok güzel bir hizmet ama kullanmayı bilmeyenler için bankanın suçlanması saçma geliyor bana. kimse kullan diye baskı yapmıyor ki herkesin özgür iradesi bu

  • nihat 17 Temmuz 2013 09:55

    mantıklı konuşmak lazım, öyle başbakan engellesin demekle olmaz. Millet akıllansın işini takip etsin. eğitimler olsun, hakkını arasın. herşeye müdahale olursa kimse iş yapamaz.

  • adem17 Temmuz 2013 02:59

    sen neden müdahale etmezsin peki bostan korkuluğumusun sayın başbakan nerde halkçılığın adelet iman ahiret anlayışın.fakir fukaraya doğalgaz elektrik neki zam var kakala ama paraya doymayan azgın guruhu pohpohla vebalide senin nedenide sensin

  • kenan17 Temmuz 2013 02:37

    onlar yıllık yüzde 20 faiz alıyorlar asıl onları aşağıya indir millete hikaye anlatma.