BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yalana niçin ortak oldun----

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yalana niçin ortak oldun

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Yalana niçin ortak oldun
06 Mayıs 2023 - 16:57 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de gerçekleştirdiği coşkulu mitingde, Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'deki mitinginde, rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi. Erdoğan, yıllarca kendisini 17/25 Aralık kumpası üzerinden hedef alan Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde, 17/25 Aralık için 'montaj' demesine değindi.

ERDOĞAN: NEDEN MİLLETE DİNLETTİN

Erdoğan, "Bay bay Kemal önceki gün 10 yıl sonra 17/25 Aralık girişimindeki 'Her şey montaj' diyor. Madem biliyordun bunları niye millete dinlettin? Niçin aylarca Meclis'te o yalanlar üzerinde tepindin? 15 Temmuz destanına 'Kontrollü darbe' demeni kimler istedi? Bay bay Kemal bu millete bir iyilik yapmak istiyorsa üzerindeki şüphe bulutlarını kaldırmalıdır." dedi. Kılıçdaroğlu, kendisinin bir kasedinin ortaya çıkabileceğini, bunun montaj olduğunu iddia etmişti.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA 17/25 ARALIK TEPKİSİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 17/25 Aralık kumpasının 'montaj' olduğunu kabul etmesi sonrası Kayseri'den seslendi.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Bay bay Kemal önceki gün 10 yıl sonra 17/25 Aralık girişimindeki 'Her şey montaj' diyor. Madem biliyordun bunları niye millete dinlettin? Niçin aylarca Meclis'te o yalanlar üzerinde tepindin? 15 Temmuz destanına 'Kontrollü darbe' demeni kimler istedi? Bay bay Kemal bu millete bir iyilik yapmak istiyorsa üzerindeki şüphe bulutlarını kaldırmalıdır.

"GERÇEKTEN HELALLEŞMEK İSTİYORSAN BURADAN BAŞLA"

Madem 17-25 Aralık'ın yalan olduğunu biliyordun neden ortak oldun. Seni bu çamur siyasetine kim bulaştırdı. Bay bay Kemal'in bu sorulara cevap verme zamanı gelmiştir. Gerçekten helalleşmek istiyorsa önce buradan başlamalı.

Erdoğan'dan küçük esnafa prim müjdesi

 

Erdoğan: 14 Mayıs'ta Türkiye'nin bütün renkleri kazanacak

 

Erdoğan: Milyarlarca dolar milletimizin cebinde kalacak

 

Erdoğan'dan 'sınır ötesi operasyon' açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)