BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan mitinginde olay sloganlar----

Erdoğan mitinginde olay sloganlar

Erdoğan mitinginde olay sloganlar
07 Haziran 2013 - 09:52 www.finansgundem.com

Kuzey Afrika gezisini tamamlayan Başbakan Erdoğan'ı karşılayan kalabalığın attığı slogan çok konuşulacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılayanlar "Yol ver gidelim, Taksim'i ezelim" sloganları attı. Erdoğan'ın uzun süre tekrarlanan sloganı dinlemesi dikkat çekti.
Atatürk Havalimanı'nda gece 03.00'te coşkulu bir kalabalağa seslenen Erdoğan'ın sözleri sık sık tezahüratlarla kesildi. Konuşma sırasında "Azınlık şaşırma sabrımızı taşırma", "Tayyip'in askerleriyiz" sloganları atıldı.
Kalabalığa seslenen Başbakan, "Polis görevini yapıyor. Artık vandallığa, artık tam anlamıyla hukuksuzluğa dönüşen bu eylemler derhal son bulmalıdır" dedi.
BAYRAĞI YAKACAK KADAR AZGINLAŞTILAR
Erdoğan konuşmasında şunları söyledi: "Şehirler yağmalandı, dükkanlar yağmalandı, esnafa zarar verildi. Bunlar Türk bayrağını yakacak kadar azgınlaştılar. Utanmadan sıkılmadan Türk bayrağını elllerini alıp gezdirdiler."
ERDOĞAN TEPKİ VERMEDİ, DİNLEDİ
İşte bu sözlerden sonra kalabalıktan "Yol ver gidelim, Taksim'i ezelim" sloganları atıldı. Yaklaşık 25 saniye süren sloganı dinleyen Erdoğan, ardından kağıt toplayıcı çocuğu köprüden atan göstericilere tepki gösterdi.
Başbakan Erdoğan'a destek verenler havaalanında olduğu gibi Erdoğan'ın evinin önünde yine "Dik dur eğilme, bu millet seninle. Türkiye seninle gurur duyuyor. Recep Tayyip Erdoğan. Kemal papucu yarım çık dışarıya oynayalım" şeklinde slogan atmaya devam etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)