BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan açıklayacağı saati verdi!----

Erdoğan açıklayacağı saati verdi!

Erdoğan açıklayacağı saati verdi!
29 Eylül 2013 - 14:49 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli'nin Tavas ilçesinde toplu açılış töreninde konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli'nin Tavas ilçesinde toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan konuşmasında şunları söyledi:
"Yarın Ankara’da tarihi bir gelişmeyi kamuoyuna duyuracağız. Yarın saat 11’de yeni, demokratikleşme paketini açıklayacağız. Türkiye’yi prangalardan kurtaracağız. Bu ilk değil. Son da olmayacak. Şartlar geliştikçe reformlarımızı yapmaya devam edeceğiz.
Paket açıklanınca reformlarımız hayata tek tek geçince Türkiye güç kazanacak. Ekonomi ve demokrasi sınıf atlayarak yeni bir safhaya geçecek. Şimdiden bu demokratikleşme paketinin hayırlı olmasını diliyorum.
Ana muhalefetin genel müdür dün çıkmış Trakya’da “hayvan ithal ediyorlar” diyor. Artık hayvan ithal etmediğimizden haberi bile yok. Bu kurban bayramında dışarıdan hayvan asla ithal edilmiyor. Zaten sorsanız kurban nedir diye onu da bilmez. Markette etten bahsediyor. Sadece etten niye bahsediyorsun. Kıymadan al antrikota, kuşbaşına kadar bunlar ayrıdır fiyatları da farklıdır. Bunların ortalama fiyatı ya da en yükseği var. Bunları da bilmen lazım genel müdür.
Hayvancılıkta hedefimiz. Dü ithal eden ülkeydik yeniden ihraç. Eden ülke olacağız. Çalışmamız bu."
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)