BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiErdoğan 1 Kasım sonrasını değerlendirdi----

Erdoğan 1 Kasım sonrasını değerlendirdi

Erdoğan 1 Kasım sonrasını değerlendirdi
11 Kasım 2015 - 11:53 www.finansgundem.com

Seçimlerle Türkiye'de belirsizliğin tümüyle ortadan kalktığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha güçlü adımlar atma imkanı yakalandığını vurguladı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 1 Kasım seçim sonuçlarıyla birlikte Türkiye'de belirsizlik ortamının tümüyle ortadan kalktığını belirterek, Türkiye'nin bölgesel sorunlar ve kendi hedefleri bakımından daha güçlü adımlar atma imkanı olacağını söyledi.

DEİK İş Konseyi Başkanları ve Büyükelçiler Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, "1 Kasım seçim sonuçları ile ülkemizde belirsizlik ortamı ve tereddütler tümüyle ortadan kalkmıştır.

Bölgesel sorunlar ve kendi hedeflerimiz bakımından daha güçlü adımlar atma imkanına sahibiz... Demokrasi, özgürlük ve hukukta Türkiye dünyada örnek gösterilecek bir ülke olacak, dört yılı en verimli şekilde kullanmalıyız" dedi.

Konuşmasında bölgede ve başta Suriye'de yaşanan gelişmelere dikkat çeken Erdoğan, "Suriye'de terörden arındırılmış güvenli bölge başta olmak üzere çözüme yönelik adımların süratle atılması gerekiyor. Terörü bahane ederek Suriye'de oynadıkları oyunlarla kazanım elde ettiğini sanan ülkeler yanlış yolda olduğunu görecek. Suriye ateşine odun taşıyan herkes kendini aynı ateşin içinde bulmaktan kurtulamayacaklar, bu dostça bir ikazdır" ifadelerini kullandı.

Antalya'da 15-16 Kasım'da yapılacak liderler zirvesinde bu konuların da ele alınacağını belirten Erdoğan, "G20 gündemine Suriye ve Irak meselesini dahil etmemiz platformun asıl amacına aykırı değil" dedi ve G20 çerçevesinde ele alınacak konuları değerlendirirken "Ekonominin belkemiği olan KOBİ'lerin güçlendirilmesi gerekiyor" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)