BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEnkazdan kurtarılan 8 yaşındaki kızdan yürek burkan sözler: Annem kaçamadı!----

Enkazdan kurtarılan 8 yaşındaki kızdan yürek burkan sözler: Annem kaçamadı!

Enkazdan kurtarılan 8 yaşındaki kızdan yürek burkan sözler: Annem kaçamadı!
07 Şubat 2023 - 14:34 www.finansgundem.com

Malatya’da, Hamidiye Mahallesi Aşıklar Sokağı’nda Ordu itfaiyesi ekipleri, enkaz altından küçük kızın sesini duydu. Alanda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Sadiye Özdemir (8) ile babası Şahin Özdemir'i, 25 saat kaldıkları enkazdan sağ olarak çıkardı.


Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeye yurdun dört bir yanından arama-kurtarma ekipleri sevk edildi.

Ordu İtfaiyesi Arama Kurtarma ekibi de Malatya’daki çalışmalara destek vermek amacıyla bölgeye sevk edildi. Depremin vurduğu Malatya’da, Hamidiye Mahallesi Aşıklar Sokağı’nda Ordu itfaiyesi ekipleri, arama-kurtarma çalışması başlattı. Enkaz altından küçük kızın sesini duyan ekipler, alanda çalışmalarını yoğunlaştırdı. Çalışmaların ardından Sadiye Özdemir (8) ile babası Şahin Özdemir, 25 saat kaldıkları enkazdan sağ olarak kurtarıldı.

‘ANNEM KAÇAMADI’

Ekiplerle telefonda konuşarak babasının ve kendisinin bulunmasını sağlayan Sadiye Özdemir'in sözleri ise yürek burktu. Küçük kız, bahçeye çıkmak için hazırlandıkları sırada annesinin farklı odada depreme yakalandığını ve enkaz altında kaldığını söyledi.

Sadiye Özdemir, “Annem kaçamadı. Annem yanımızdan ayrıydı. Bize eşya almak için yatak odasına gitmişti bahçeye inecektik. Annemden hiç ses gelmiyor. Annemin elini çektim, tuttum sonra elimi bıraktı. Ondan sonra daha hiç elimi tutmadı. Annem enkazın altında kaldı” dedi.

Enkazdan 22 saat sonra çıkarılan Şevval ekiplere sarılıp ağladı!

 

Depremin yıkımını uydular görüntüledi

 

Türkiye yasta: Depremin vurduğu 10 ilden çarpıcı fotoğraflar!

 

Depremden 30 saat sonra bina enkazlarından 5 kişi sağ çıkarıldı

 

Enkazdakileri arayıp dalga geçmişti: İfadesi şoke etti!

 

Kahreden görüntü: Enkazda tek başına!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)