BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEnkazdakileri arayıp dalga geçmişti: İfadesi şoke etti!----

Enkazdakileri arayıp dalga geçmişti: İfadesi şoke etti!

Enkazdakileri arayıp dalga geçmişti: İfadesi şoke etti!
07 Şubat 2023 - 13:51 www.finansgundem.com

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan ve deprem sonrası enkaz altındakileri arayarak dalga geçtiği iddia edilen S.A. (16), polise verdiği ifade şoke etti.


Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bir internet grubundaki bazı kişilerin, enkaz altında kalanları arayarak, 'Seni kurtarmaya geliyoruz' diyerek dalga geçtiği ve kendi aralarında eğlendiğine yönelik ses kayıtları ortaya çıktı.

Söz konusu kişilerden olduğu iddia edilen, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan S.A., dün polis merkezine giderek ifade verdi. S. A., ifadesinde, olayı kendisinin yapmadığını, bilgisayar oyunu oynadığı kişi ile tartıştıktan sonra hesabının çalındığını iddia ederek şikayetçi oldu. Olayla ilgili Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri incelemelerini sürdürüyor.

ASILSIZ DEPREM PAYLAŞIMI YAPAN TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Bilecik’te oturan TIR şoförü M.T., Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından Bilecik’te de deprem olacağını, bu nedenle yardım malzemeleri götürmek için yola çıkanlara izin verilmediğine ilişkin ses kaydını sosyal medyada paylaştı.

Ses kaydının kısa sürede yayılmasının ardından harekete geçen Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı, gerçeğe aykırı paylaşım nedeniyle M.T. hakkında gözaltı kararı verdi. Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan M.T. emniyetteki işlemlerinin ardından ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.Soruşturma sürüyor.

'Şehidinin giyemediği çorapları' depremzedelerle paylaştı

 

Türkiye yasta: Depremin vurduğu 10 ilden çarpıcı fotoğraflar!

 

Depremden 30 saat sonra bina enkazlarından 5 kişi sağ çıkarıldı

 

Kahreden görüntü: Enkazda tek başına!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)