BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEmre Kınay'a 1 milyonluk şantaj! ----

Emre Kınay'a 1 milyonluk şantaj!

Emre Kınay'a 1 milyonluk şantaj!
28 Kasım 2016 - 08:54 www.finansgundem.com

Emre Kınay'a hacker şoku! Hackerlar, ünlü oyuncunun özel fotoğraf, video ve konuşmalarını ele geçirdi ve bunları sosyal medyada yayınlamakla tehdit edip oyuncudan 1 milyon lira istedi.

ŞÜPHELİ 5 KİŞİ
Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; Kınay, savcılığa verdiği dilekçede şantaja maruz kaldığını belirtip şikayetçi oldu. Oyuncunun şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. Kınay'ın sosyal medya hesaplarını ele geçiren beş şüpheli tespit edildi.

Emre Kınaya şantaj, tam 1 milyon TL istediler

BABASI İCRALIK OLDU 79 BİN 500 LİRA
Oyuncu Gizem Karaca, babasının şirket borcu yüzünden zor günler geçiriyor. Cüneyt Karaca, sahibi olduğu CMG adlı şirkete ait 79 bin 500 liralık borcu ödemediği için icralık oldu. Karaca Ailesi için haciz işlemleri başlatıldı.

EVDEN TAŞINDI
İstanbul İcra Dairesi yetkilileri, önceki gün Karaca Ailesi'nin Esenyurt'taki evine gitti. Ancak ailenin bir süre önce evden taşındığı ortaya çıktı. Haciz işlemi için Hadımköy'deki firmaya gidileceği öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)