BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre haftasonuna yetişecek mi----

Emre haftasonuna yetişecek mi

Emre haftasonuna yetişecek mi
11 Mart 2013 - 15:58 www.finansgundem.com

Haftasonu Bursaspor maçında sakatlanarak oyunu terkeden Emre'nin durumu netleşti

Fenerbahçe hafta içi ve hafta sonu maç periyodunu kazasız atlatmak için çaba sarfederken, gerek teknik heyetin çalışmaları gerekse saha içinde futbolcuların öz verili oyunları takdir topluyor.
Gökhan Gönül'ün yokluğunda sağ bek oynayan Mehmet Topuz mükemmele yakın bir oyun sergilerken sağ kanat ve ön libero mevkiinin yanı sıra sağ bek için de iyi bir alternatif olduğunu gösterdi. Topuz'un bu çıkışı, Gökhan Gönül'ün sakatlığı geçip takıma dönse de orta sahada değerlirilecek boyutta olduğu için bu teknik heyeti memnun etti.
Emre'nin sakatlığının hafta sonundaki Antalya maçına kadar geçmesi bekleniyor. Emre statü gereği Victoria Plzen ile oynanacak rövanş maçında zaten olmayacağı için doktorlar tecrübeli futbolcuyu hafta sonunu kadar hazır hale getirecek.
Webo'nun ise Plzen maçına yetişmesi imkansız. Bu oyuncu Antalya deplasmanı için de zor görünüyor.
Bu arada Mehmet Topuz'un yanı sıra Kuyt, Sow, Meireles ve Bekir başta olmak üzere futbolcuların formu ve hırslı oyunları taraftara da, teknik heyete de güven verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)