BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEmre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı----

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı
05 Aralık 2016 - 17:08 www.finansgundem.com

Başakşehir'in yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, "Bugünlere gelmemi sağlayan Galatasaray'da almış olduğum eğitimdir ama Fenerbahçe'de oynamak ayrıcalıktı" diye konuştu.

Emre Belözoğlu, Four-Four-Two Türkiye'ye verdiği röportajda hakkındaki bilinmeyenleri açıkladı. 36 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'ye transfer oluş hikayesini de ilk kez detaylarıyla anlattı.

Leeds United deplasmanında kırmızı kart görüp oyundan atıldığın için UEFA Kupası finalinde forma giyememiştin. Fatih Terim soyunma odasında maç konuşması yaparken neler hissettin?

"Tarif etmem çok zor. Türk futbol tarihinin belki de en önemli maçıydı. Fatih hoca maçtan önceki gece odamıza geldi. Arsenal'e karşı sahada yer alacak olmalarına rağmen altı-yedi kişi uyuyamıyor. Fatih hoca odaya girdiğinde kızacak diye çekindik ama gelip yanımıza oturdu. “Sıkmayın canınızı, ben de uyuyamadım” dedi. Hagi, benden üstün bir futbolcu olduğunu bana hiçbir zaman hissettirmedi. Kendisine tekme atsam, sonraki pozisyonda elini uzatıp beni yerden kaldırırdı. Böyle insanlar tanıdığım için de, yıllar geçmesine rağmen motivasyonumu hâlâ kaybetmedim. Avrupa'ya gitmek konusunda hata yaptığımı düşünmüyorum ama gönül isterdi ki Galatasaray'dan güzel ayrılayım"

2008'de futbol hayatını Avrupa'da bitirmek isterken Fenerbahçe'nin teklifinde sana cazip gelen neydi?

"Eşim Tuğba, o dönem nişanlımdı. Bu yüzden kulüpten ayrılmak istiyordum ama göndermiyorlardı. Zaten Fenerbahçe dışında her yerden kendi isteğimle ayrıldım, sadece Fenerbahçe beni gönderdi. Yurt dışında sekizinci yılımdı ve artık zor gelmeye başlamıştı. Tuğba'nın yurt dışında yaşamakla ilgili endişeleri vardı, annem dönmemi çok istiyordu, Aziz başkan çok istiyordu… Ben de dönemin Galatasaray Başkanı Adnan Polat'la görüştüm çünkü onlara bir söz vermiştim, “Türkiye'ye dönmek istediğimde ilk size söyleyeceğim” demiştim. Onlar beni düşünmediklerini söylemişlerdi ve ben de Fenerbahçe'ye gitmiştim. Hâlâ çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Fenerbahçe'de oynamak çok büyük bir ayrıcalıkmış, bunu çok net bir şekilde hissettim. Bugünlere gelmemi sağlayan Galatasaray'da almış olduğum eğitimdir ama Fenerbahçe'de oynamak ayrıcalıktı

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)