BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaEmniyetten sahte para uyarısı----

Emniyetten sahte para uyarısı

Emniyetten sahte para uyarısı
24 Eylül 2013 - 14:56 www.finansgundem.com

Esenler'de bir şüphelinin üzerinde çıkan 125 bin sahte Irak Dinarı'nın ardından emniyet güçleri vatandaşları uyardı: Çok daha fazlası olabilir!..

Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı İstanbul Esenler Otogarı'nda çalışan ekipler, hareketlerinden şüphelendikleri Sedat O. (49) isimli kişiyi durdurarak üst araması yaptı. Yapılan üst aramasında 125 bin sahte Irak Dinarı ele geçirildi. Otogar Polis Merkezi'ne götürülerek sorgulanan şüpheli paraları nereden ve nasıl temin ettiğini söylemedi. Emniyetteki  işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.
SAHTE ARAP PARALARINA DİKKAT!
Emniyet yetkilileri kalpazanların bastığı sahte Arap paralarının diğer paralara göre daha kolay piyasaya sürüldüğünü ifade ederek "Vatandaşlar Arap paralarına karşı daha dikkatli olmalı. Bu paraların Türkiye'de kullanımı oldukça az olduğu için yeterli bilgiye sahip değiliz. Bunun için insanlar sahteyle gerçeğinin arasındaki farkı bilemiyor. Bu durumun farkında olan kalpazanlarda son zamanlarda sahte Arap parası basımını artırdı" uyarısında bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)