BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiElon Musk, Twitter'ın Yönetim Kurulu’na alındı----

Elon Musk, Twitter'ın Yönetim Kurulu’na alındı

Elon Musk, Twitter'ın Yönetim Kurulu’na alındı
05 Nisan 2022 - 17:12 www.finansgundem.com

Büyük eleştiriler yönelttiği sosyal medya platformunun en büyük hissedarı konumuna gelen Musk’la birlikte önemli iyileştirmelerin gelmesi bekleniyor


Elon Musk , Twitter'da %9,2'lik pasif hisseyi borsadan topladıktan sonra şirketin yönetim kuruluna katılmaya hazırlanıyor. Twitter CEO'su Parag Agarwal, popüler sosyal medya platformunun şu anda dünyanın en zengini olan Musk'ı yönetim kuruluna atadığını doğruladı. Bu gelişmenin ardından Twitter hisseleri piyasa öncesi işlemlerde %5 artış gösterdi.

Agarwal bir tweet'te, "Elon Musk'ı yönetim kurulumuza atadığımızı paylaşmaktan heyecan duyuyorum! Elon ile geçtiğimiz haftalarda yaptığımız konuşmalar sayesinde, onun şirkete büyük değer katacağı bizim için netleşti" dedi.

ÖNEMLİ İYİLEŞTİRMELER OLACAK

Buna yanıt olarak Musk, "Önümüzdeki aylarda Twitter'da önemli iyileştirmeler yapmak için Parag ve Twitter Yönetim Kurulu’yla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum!"
Bu arada Musk, yönetim kurulu üyesi olduğu sürece %14,9'dan fazla hisseye sahip olamayacak. Musk, 2. Sınıf yönetici olarak görev yapacak ve görev süresi 2024'te sona erecek.

Musk'ın paylaşımı gündem oldu

 

Twitter hisselerinde 'Musk' etkisi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)