BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiElon Musk Twitter ofisine yatak kurdu, inceleme başlatıldı----

Elon Musk Twitter ofisine yatak kurdu, inceleme başlatıldı

Elon Musk Twitter ofisine yatak kurdu, inceleme başlatıldı
07 Aralık 2022 - 14:56 www.finansgundem.com

Elon Musk, Twitter ana ofisine yatak kurdu. Bunun ardından inceleme başlatıldı. Musk, dinlenecek yer sağladığını savunurken, yetkililer ''kimse hukuktan üstün değil'' dedi.

Elon Musk'ın Twitter'ın ana ofisine yatak odaları yaptırması üzerine inceleme başlatıldı. Kaliforniya eyaletindeki San Francisco Belediyesi'nden yetkililer, Twitter'la iletişime geçtiklerini ve binada detaylı araştırma yapılacağını duyurdu.

Belediye sözcülerinden Patrick Hannan, incelemeye ilişkin şunları söyledi: "Binanın amacına uygun kullanıldığından emin olmalıyız. Kısa dönemli kullanımlar da dahil konutlar için farklı kurallar var. Bu kurallar, binaların güvenli şekilde kullanılmasını sağlıyor. Kimse hukuktan üstün değil."

Söz konusu inceleme, ülkenin önde gelen iş dünyası dergilerinden Forbes'un, Twitter'ın San Francisco'daki ana ofisinde yatak odaları inşa edildiğini aktarmasının ardından geldi.

Haberde, pazartesi günü ofise giden Twitter çalışanlarının, binanın bazı bölümlerinin yatak odasına dönüştürüldüğünü gördüğü belirtilmişti. Odalarda yatak, sandalye, halı, perde ve konferans odasına bağlı monitörlerin yer aldığı aktarılmıştı. Kaç odanın bu şekilde tasarlandığı bilinmezken, kimliğini açıklamayan bir Twitter çalışanı her katta 4 ila 8 yatak odası olduğunu savunmuştu.

Twitter CEO'su Musk ise sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, “yorgun çalışanlara yatacak yer sağladığını” belirterek, Demokrat San Francisco Belediye Başkanı London Breed'i şirkete saldırmakla suçladı. (Şarkul Avsat)

Beyaz Saray: Elon Musk dikkat dağıtmaya çalışıyor

 

Elon Musk ile görüşen Japon milyarderden uzayla ilgili büyük duyuru

 

Elon Musk'ın suikast korkusu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)