BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEfsanenin ölümünde önemli gelişme----

Efsanenin ölümünde önemli gelişme

Efsanenin ölümünde önemli gelişme
16 Temmuz 2015 - 09:10 www.finansgundem.com

Blues efsanesi BB King'in otopsi raporunda doğal nedenlerle öldüğü ortaya çıktı

Mayıs ayında 89 yaşında hayatını kaybeden efsanevi blues şarkıcısı BB King’in ölümüyle ilgili çocuklarının ortaya attığı zehirlenme iddialarını adli doktorlar yalanladı. Pazartesi günü Las Vegas’ta açıklanan otopsi raporunda şarkıcının doğal sebeplerden öldüğü ortaya çıktı.

BB King’in 11 çocuğundan ikisinin babalarının öldürüldüğünü iddiaetmesinin ardından yapılan testte ölüm nedeninin Alzaymır hastalığıyla birlikte kalp hastalığı, kalp yetmezliği ve diyabet gibi fiziksel rahatsızlıklar olduğu açıklandı.

Kızları Karen Williams ve Patty King avukatları aracılığıyla BB King’in menejeri LaVerne Toney ve kişisel asistanı Myron Johnson’ın King’e bilinmeyen bir madde enjekte ederek ölümünü hızlandırdığını söylemesine karşın King’in avukatı Brent Bryson bu iddiaların iftira ve karalayıcı olduğunu ifade etti. “Neyse ki artık BB King’in dünyada bıraktığı müziğine odaklanabiliriz ve o da huzur içinde yatar” dedi.

Test sonuçlarıyla birlikte King’in ölümüyle ilgili soruşturma kapanmış olsa da Karen Williams ve Patty King’in avukatı, King’in ölümünü incelemeye ve LaVerne Toney’nin King’in mal ve işlerine dair geçmişteki ve şimdiki tüm çalışmalarıyla dikkatlice ilgilenmeye devam edeceklerini söyledi. Adli doktor Fudenberg’in Rolling Stone’a verdiği röportaja göre King’in ailesi özel bir patoloji uzmanı tutarak bağımsız bir otopsi yaptırabilme hakkına sahip.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)