BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Efsane Kasım'ın ilk 5 gününde taksitli alışveriş rekor kırdı----

'Efsane Kasım'ın ilk 5 gününde taksitli alışveriş rekor kırdı

'Efsane Kasım'ın ilk 5 gününde taksitli alışveriş rekor kırdı
07 Kasım 2023 - 14:36 www.finansgundem.com

Hepsiburada, Efsane Kasım'ın ilk kampanya döneminin sonuçlarına göre, en çok satılan ürün deterjan oldu. Toplam siparişlerin yüzde 70'i kampanyaya uygun kartlarla taksitlendirilerek tamamlandı.

Hepsiburada, Efsane Kasım'ın ilk kampanya döneminin sonuçlarını açıkladı. Kasım ayının öne çıkacak ürünleri arasında şarjlı süpürgeler ve yerli kozmetik ürünleri başı çekti. Kasım'ın ilk 5 gününde platformun müşteri sayısı geçen seneye göre yaklaşık yüzde 15,  siparişler ise yüzde 26 artış gösterdi. Satışların büyük bölümü pazar yerindeki KOBİ ve aile işletmeleri tarafından gerçekleştirildi.

İKİ ALIŞVERİŞTEN BİRİ TAKSİTLENDİRİLDİ

Kasım'ın ilk 5 gününde 100 milyon ziyaretçi indirimli ürünlere ulaşmak için yarıştı. Genelde akşam 20:00-23:00 saatleri arası online alışverişler yapılırken en çok satılan ürün deterjan oldu. İlk 5 günde 100 binin üzerinde müşteri 'Hepsiburada Limiti' başvurusu yaparken, kart limitleri etkilenmeden taksitli alışveriş yapan müşterilerin de yüzde 30'u erteleme imkanından yararlandı. Aile bütçelerini rahatlatan 'Şimdi Al Şubatta Taksitle Öde' teklifine de kullanıcılar yoğun ilgi gösterdi. Her iki taksitli alışverişten biri, şubat sonrasında taksitlendirme imkânı kullanılarak gerçekleştirildi.

Efsane Kasım'ın ilk 5 gününde sırasıyla en çok, temel tüketim ve gıda, giyim, züccaciye, kozmetik ve ev-yaşam ürünlerine ilgi gösterildi. Ürün bazında en çok satanlar ise deterjan, cilt bakım ürünleri, spor ayakkabılar ve sweatshirtler oldu. İstanbul, Ankara, İzmir'in ardından Efsane Kasım'a yoğun ilgi gösteren şehirler Bursa, Kocaeli, Antalya, Konya ve Adana oldu. Müşteriler alışveriş için en çok akşam 20:00 ile 23:00 saatlerini tercih etti.

KÜÇÜK EV ALETLERİNİN YILDIZI SÜPÜRGELER

Şarjlı süpürgelere olan talep geçen senenin aynı ayına kıyasla yüzde yüzde 35 artış gösterdi. İlk beş günde en çok sipariş verilen kozmetik ürünleri serumlar, yüz bakım kremleri ve tonikler oldu. Anne-bebek kategorisinde en çok satılan ürünler elle  katlanan ve pratik kullanımıyla ebeveynlerin tercihi olan bebek arabaları ve anne yanı park yatağı oldu. Moda kategorisinde ön plana çıkan ürünler sweatshirt, çorap, eşofman, mont ve kazak oldu.

Hepsiburada CEO’su Gökçetekin: E-ihracat ile bayrağımızı tüm dünyada dalgalandıracağız!

 

"Hepsiburada İş Ortağım" buluşmaları sürüyor

 

Hepsiburada’dan HAÇİKO’nun barınağına ziyaret

 

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, 2023 Heroes Kadın Liderler Küresel 100 listesine seçildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)