BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEdinburg-Antalya uçağında olay!----

Edinburg-Antalya uçağında olay!

Edinburg-Antalya uçağında olay!
23 Nisan 2024 - 09:35 www.finansgundem.com

Edinburg- Antalya seferini yapan ve havalimanına inen uçaktaki sarhoş İskoç yolcu, taşkınlık yapınca çağrılan polise saldırıp yumruk attı. Gözaltına alınan İskoç yolcu, adli kontrolle serbest bırakıldı.


İskoçya'nın başkenti Edinburgh'tan Antalya'ya 20 Nisan'da gelen uçaktaki sarhoş İskoç yolcu, başka bir yolcuyla tartışınca durum polise bildirildi. İskoç yolcu, uçağa gelip kendisine müdahale eden polise saldırdı. Polise yumruk atan saldırgan yolcuyu bir başka polis ve diğer yolcular durdurmaya çalıştı. Kısa sürede etkisiz hale getirilen yolcu, polis tarafından gözaltına alındı. Bazı yolcular ise uçakta yaşanan o anları telefonlarıyla kayıt altına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İskoç yolcu, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

KİMLİĞİ AÇIKLANDI

Edinburg- Antalya seferini yapan ve havalimanına inen uçakta taşkınlık yapınca çağrılan polise saldırıp yumruk atan, sonrasında çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrolle serbest bırakılan sarhoş İskoç yolcunun kimliğinin Michael Stephen M. olduğu kaydedildi.

Putin'e bir suçlama daha: Binlerce yolcu uçağını hedef aldı!

 

İngiliz yolcular uçakta içki bırakmadı

 

Boeing'de kriz bitmiyor: Yolcu uçağının motor kapağı düştü!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)