BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİngiliz yolcular uçakta içki bırakmadı----

İngiliz yolcular uçakta içki bırakmadı

İngiliz yolcular uçakta içki bırakmadı
20 Nisan 2024 - 17:58 www.finansgundem.com

Britanyalı yolcular 4 saatlik Türkiye uçuşunda uçaktaki alkol stoğunun tamamını 25 dakika içerisinde bitirdi

Türkiye'ye giden bir uçaktaki Britanyalı yolcular, 4 saat sürecek uçuşlarının başlamasının ardından yarım saatten kısa sürede uçağın tüm alkol stokunu bitirdi.

Olay kısa süre önce SunExpress'in bir uçuşu sırasında meydana geldi. Havayolu şirketinin ABD'li-Alman CEO'su Max Kownatzki, Britanyalıları diğer ülkelerden gelen yolculara kıyasla "daha yüksek harcama yapan, daha hedonist" diye tanımladı.

Uçağın hangi havalimanından kalktığı, sözkonusu uçuşun tarih ve saati ya da uçaktaki yolcu sayısı paylaşılmazken Kownatzki, TTG'ye yaptığı açıklamada, bunun özellikle golf oynayanlara yönelik bir uçuş olduğunu belirtti.

Alkol stoklarının ne kadar çabuk tükendiğini açıklayan Kownatzki şunları söyledi:

Kalkıştan 25 dakika sonra bira ve şarabımızın hepsi satıldı, bunu başka hiçbir pazarda yapmadık.
Türk havayolu şirketi Birleşik Krallık'ta (BK) faaliyet gösterdiği havalimanı sayısını 2022'den bu yana neredeyse iki katına çıkararak 5'ten 9'a yükseltti.

Kownatzki bu hızlı büyümeyi şöyle açıkladı:

Bundan önce bazı seçkin rotalarımız vardı ama elimizde büyük bir şey yoktu. Halihazırda Jet2.com ve easyJet'in ardından üçüncü sıradayız. Ağımız açısından daha fazla girişimde bulunmamız gerekiyordu ve bu da bizi BK'ye bakmaya itti.
SunExpress uçuşları BK'de Birmingham, Edinburgh, Gatwick, Luton, Manchester, Bristol ve Newcastle'dan ve aralarında Antalya, İzmir ve Dalaman'ın da olduğu mevcut Türkiye güzergahlarından yapılıyor. Leeds Bradford ve Stansted'i de bu yaz için listeye ekleyen havayolu, haftada 136 uçuşla 1,3 milyon yolcu taşımayı hedefliyor. Bu sayı, 2023 yazında SunExpress'le seyahat eden 700 bin BK yolcusuna göre bir sıçrama.

1989'da Lufthansa ve Türk Hava Yolları ortaklığıyla kurulmasının ardından 35 yıldır faaliyet gösteren SunExpress, Ağustos 2023'te Avrupa'nın En İyi Tatil Havayolu seçilmişti.(İndependent Türkçe)

Yapay zeka F-16 uçurdu, pilotlu uçakla it dalaşına katıldı

 

Boeing mühendisinden şok uyarı: 787 Dreamliner uçakları yerde kalmalı!

 

Londra'da uçak kazası: Pistte yürekler ağza geldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)