BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDünyanın konuştuğu yasak aşkın detayları ortaya çıktı----

Dünyanın konuştuğu yasak aşkın detayları ortaya çıktı

Dünyanın konuştuğu yasak aşkın detayları ortaya çıktı
17 Ekim 2016 - 08:04 www.finansgundem.com

2014 yılında tüm dünya medyasına manşet olan Mauro Icardi-Wanda Nara-Maxi Lopez aşk üçgeninin yeni ortaya çıkan detayları futbol gündemine bomba gibi düştü.

2014 yılında, Inter'de forma giyen Mauro Icardi, Sampdoria'da oynayan yakın arkadaşı Maxi Lopez'in o dönem evli olduğu Wanda Nara ile yasak aşk yaşamış; bu ilişkinin sonucunda Wanda, Maxi'den boşanıp Mauro ile evlenmişti.
Aylarca İtalya ve Arjantin medyasında manşet olan bu yasak aşkın ayrıntıları, Mauro Icardi'nin yeni piyasaya çıkan otobiyografisinde ortaya çıktı.
Mauro Icardi, takımıyla birlikte sezon öncesi kampı için ABD'ye gitmeden önce Wanda Nara'nın kendisini arayıp bir iPad siparişi verdiğini, bu görüşmenin ardından ilişkilerinin başladığını anlattı.
Icardi, iPad siparişinin aslında bahane olduğunu, Nara'nın kendisiyle görüşmek için fırsat kolladığını ve sonunda amacına ulaştığını sözlerine ekledi.
Bu arada Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın yasak aşk yaşadığının ortaya çıkmasının ardından Sicilya mafyasının Maxi Lopez'e, "Icardi'nin bacaklarını kıralım" teklifinde bulunduğu iddia edildi. Radio 10'un haberine göre Maxi bu teklifi reddetti.
30 yaşındaki Wanda Nara, modellik ve futbolcu menajerliği yapıyor.
Wanda Nara'nın, ilk eşi Maxi Lopez'den üç, Mauro Icardi'den ise bir çocuğu bulunuyor. HÜRRİYET
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)