BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDünyaca ünlü analist Bollinger geliyor ----

Dünyaca ünlü analist Bollinger geliyor

Dünyaca ünlü analist Bollinger geliyor
16 Mayıs 2013 - 19:28 www.finansgundem.com

Bollinger Bantları’nın mucidi, usta teknik analist John Bollinger Türk yatırımcılarla buluşacak...

Dünyaca ünlü Teknik Analist ve Bollinger Bantları’nın mucidi John Bollinger, Türkiye’ye geliyor. Tacirler Yatırım'ın Forex markası FXTCR’nin 1. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Türkiye’ye davet edilen Bollinger, etkinlik kapsamında ilk olarak 28 Mayıs 2013 tarihinde Borsa İstanbul Araştırma Müdürlüğü himayesinde, sınırlı sayıda özel davetlinin katılacağı konferansta bir sunum gerçekleştirecek. Usta teknik analist, 29 Mayıs’ta saat 13:30’da Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Salonu'nda tüm yatırımcıların ücretsiz katılımına açık düzenlenecek konferansta kendi kullandığı alım satım tekniklerini ve Bollinger Bantları’nın etkin uygulama yöntemlerini paylaşacak.
FXTCR Müdürü Anıl Abbak ve Tacirler Yatırım Direktörü Aysun Karaytuğ’un organizasyonu ve üstün gayretleriyle, FXTCR’nin 1.yıldönümü kutlamalarına katılmak ve Türk yatırımcılarla tanışmak için Tacirler Yatırım’ın Türkiye davetini kabul eden John Bollinger’ın teknik analiz göstergelerinin etkin kullanımının detaylarını anlattığı "J. Bollinger: Bollinger Bantları" kitabı ve Jack Schwager'in "Borsa Sihirbazları" adlı ünlü eseri de etkinlik çerçevesinde Türk okuyucuları ile buluşacak.
Medya sponsorluğunu Cnbc-e’nin üstlendiği etkinlik kapsamında Bollinger'ın, 29 Mayıs 2013’te vereceği konferansa ücretsiz katılım için, www.johnbollingerturkiyede.com adresinden ön kayıt yaptırılmasının yeterli olacağı belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)