BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDünya virüsten kurtulmak için baharı bekliyor----

Dünya virüsten kurtulmak için baharı bekliyor

Dünya virüsten kurtulmak için baharı bekliyor
19 Aralık 2020 - 22:50 www.finansgundem.com

Dünyada aşılamanın başlaması ile bilim insanları bahar aylarının sonlarına doğru virüsün ölümcül etkisinin azalacağını söyledi.

Bilim adamları Kovid-19 aşısının ilk dalgasının etkisiyle beraber bahar aylarının sonlarına doğru dünyada pandeminin ölümcül etkilerinin azalmaya başlayacağını söylüyor. Etkisinin azalmasına rağmen, enfeksiyon oranlarının bir süre daha yüksek seyredebileceğini belirtiyorlar.

Bloomberg verilerine göre ABD, Çin ve Rusya’da 1,1 milyondan fazla kişi aşılandı. Avrupa Birliği’nin ise önümüzdeki hafta ilk aşılanmayı onaylayacağını bekleniyor. Bilim adamları, yıl sonuna doğru 3 aşınında Avrupa’da bulunacağını ve salgının 2021 yılının ilk yarısında seyrinin değişeceğini söylüyorlar.

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü direktörü Anthony Fauci, Salgınla ilgili elde edilen en büyük zaferin, aşıların bir yıldan daha kısa bir sürede temin edilmesi olduğunu söyledi.

Boris Johnson'dan korkutan korona virüs sözleri

Bakan Koca, koronavirüs ile ilgili son durumu açıkladı

Korona virüs aşısı olanlara ek haklar sağlanabilir mi?

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)