BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar yükselişe devam edebilir----

Dolar yükselişe devam edebilir

Dolar yükselişe devam edebilir
05 Haziran 2013 - 17:10 www.finansgundem.com

Deutsche Bank AG, doların yüzde 10 ilerleyeceğini tahmin ediyor

Dünyanın en büyük döviz işlemcileri doların haftalık düşüşüne ara vererek kendisini bu yılın en iyi performans gösteren varlığı yapan yükselişine devam edeceğini belirtti.
Deutsche Bank AG, 10 yıllık ABD tahvil faizi ile diğer ülke tahvil faizleri arasındaki farkın yüzde 0.6'ya kadar genişleyerek Ağustos 2011'den bu yana en yüksek seviyeye ulaşmasıyla beraber doların yüzde 10 ilerleyeceğini tahmin ediyor.
Fed Başkanı Ben S. Bernanke 22 Mayıs'ta yaptığı bir konuşmada politika yapıcıların istikrarlı bir ekonomik toparlanma görmeleri durumunda teşvik önlemlerini azaltabileceklerini belirtti. Bu durum ise tahvillerin uluslararası yatırımcılara daha cazip gelmesini sağlayarak dolara yönelik talebi artırıyor.
Londra merkezli Deutsche Bank AG döviz strateji direktörü Bilal Hafeez, "ABD faizleri diğer ülkelerle karşılaştırıldığında bir sıçrama gerçekleştiriyor. Dolar genel olarak yukarı doğru büyük bir destek bulacak" ifadelerini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)