BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarDo Kwon'a soruşturma----

Do Kwon'a soruşturma

Do Kwon'a soruşturma
20 Mayıs 2022 - 14:08 www.finansgundem.com

LUNA ve UST çöküşünün sorumlusu olan Terraform Labs'in, Güney Kore'deki şirketini çöküşten 9 gün önce kapattığı ortaya çıktı. Terraform Labs CEO'su DO Kwon ifade vermek üzere Güney Kore Ulusal Meclisi'ne ifade vermeye davet edildi.

Güney Koreli Do Kwon'un Kurucusu ve CEO'su olduğu Terraform Labs'in kripto para piyasasında yarattığı çöküş ülkede soruşturma açılmasına yol açtı. Ön araştırmalar Do Kwon'a yönelik şüphelerin artmasına yol açtı.

9 Mayıs'ta Terraform Labs'in yaratıcısı olduğu Terra ağının sabit coini TerraUSD (UST) 1 dolarlık hedef fiyatında tutunamadı. Terra ağının yerel kripto parası LUNA da bunun üzerine çakıldı. Toplamda 1 haftada 40 milyar dolarlık piyasa değeri buharlaştı. Terra ağının kurtarılmasına dair herahngi bir umut kalmadı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vtndş22 Mayıs 2022 10:13

    Sıfıra yakın düşen tek sabitcoin neden Luna? Diğer USDT lerden farkı neydi? Yoksa bu düşüş bir oyun mu, alım için bulunmaz fırsat mı? Is it an opportunity comes ones in a lifetime?