BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da Ebola şüphesi----

Diyarbakır'da Ebola şüphesi

Diyarbakır'da Ebola şüphesi
18 Ekim 2014 - 18:00 www.finansgundem.com

Hac'dan dönen yolcuda Ebola şüphesi

Hac dönüşü Diyarbakır Havaalanı'nda fenalaşan 50 yaşlarındaki Kadriye Bilgiç, Ebola şüphesiyle Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil giriş ve çıkışlarının kapatıldığı hastanede yoğun tedbirler alındı.
 
Edinilen bilgiye göre, Hac görevini yerine getirmek üzere Kabe'ye giden 50 yaşlarındaki Kadriye Bilgiç'e, bir süre sonra burada sıtma ve bulantı teşhisi konuldu. Bugün Diyarbakır'a dönen Bilgiç'in havaalanında tekrar fenalaştığı öğrenildi. Sağlık personellerinin müdahale ettiği Bilgiç, Ebola şüphesi nedeniyle karantina altına alındı. Daha sonra gelen ambulansla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bilgiç, tedavi altına alındı.
 
Yoğun güvenlik tedbirlerinin alındığı hastanede acil bölümü hasta ve ziyaretçilerin giriş ve çıkışlarına kapatıldı. Bilgiç'in yakınları da hastane önüne gelerek, beklemeye başladı. Hastane çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise hastaneye kimseye yaklaştırmıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)