BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDev masanın nedeni açıklandı----

Dev masanın nedeni açıklandı

Dev masanın nedeni açıklandı
11 Şubat 2022 - 10:34 www.finansgundem.com

Putin ile Macron'un sosyal medyada alay konusu olan masası ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Reuters'a konuşan kaynaklar, "uzun masa kullanılmasının nedeninin Macron'un Rusya'da test yaptırmaması" dedi.


Uzun masa kullanımının nedeninin Rus PCR testi olduğu iddia edildi. Reuters'in Fransa Cumhurbaşkanı'nın yönetiminde görevli iki üst düzey kaynağa dayandırdığı haberde, Fransız liderin Rus Kovid testine girmeyi reddettiği açıklandı. Kaynaklar ajansa, sağlık ve güvenlik protokolünü reddetmesinin ardından Macron'un Putin'den sosyal olarak uzak durması gerektiğini söyledi.

Kremlin masası, sosyal medyada alay konusu olmuştu. Bazı yorumcular düzenlemenin siyasi bir açıklama olduğunu öne sürerken, şimdi masa düzeninin Macron'un Rus doktorlar tarafından test edilme konusundaki isteksizliğinin bir sonucu olduğu iddia ediliyor.

Altı saate yakın görüşme sırasında liderler, Ukrayna'daki krizi tartıştı ve Macron, Putin'in durumun tırmanmayacağına dair garantisini aldığını açıkladı.

'Dev masa' alay konusu olmuştu! Macron: Putin'i ikna ettim!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)