BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDestici: İYİ Parti’yi Cumhur İttifakı’na davet etmek etik olur----

Destici: İYİ Parti’yi Cumhur İttifakı’na davet etmek etik olur

Destici: İYİ Parti’yi Cumhur İttifakı’na davet etmek etik olur
05 Mart 2023 - 18:03 www.finansgundem.com

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ’Altılı masa’nın İYİ Parti olmadan yoluna devam edeceğini açıklaması durumunda, İYİ Parti’yle görüşmelerinin etik olacağını ifade etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yarın 'Altılı masa'nın İYİ Parti'siz yoluna devam edeceğini açıklaması durumunda İYİ Parti'nin diğer partilerle görüşebileceğini belirterek, "Bizim gibi siyasi partilerin onlarla görüşmesi veya Cumhur İttifakı'na davet etmesi etik olur diye düşünüyorum" dedi.

İYİ Parti’yle bir görüşmemiz olmadı

Partisinin genel merkezinde düzenlenen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Destici: “İYİ Parti’nin Cumhur İttifakı’na katılmasından memnuniyet duyabiliriz” ifadelerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

“Halen aynı düşüncedeyim. Bu konu üzerinde İYİ Parti’den herhangi birisiyle bir görüşmemiz olmadı. Zaten bu aşamada olması da uygun olmaz. Yarın altılı masa, beşli masa açıklamasını yapar, artık İYİ Parti’siz yoluna devam edeceğini açıklar ve cumhurbaşkanı adaylığını da ilan ederse ondan sonra hem İYİ Parti’nin diğer partilerle görüşmesi etik olur hem de bizim gibi siyasi partilerin de onlarla görüşmesi veya Cumhur İttifakı’na davet etmesi etik olur diye düşünüyorum.”

Süreç, Ersan Hoca’yı biraz heyecanlandırmış

Destici, hukukçu Ersan Şen’in cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin soruyu “Ersan Şen hoca uzun zamandır cumhurbaşkanı aday adayı gibi çalışıyordu. Altılı masada yaşanan bu süreç biraz Ersan hocayı heyecanlandırmış gibi gözüküyor” diye yanıtladı.

Seçimin ilk turda bitip bitmeyeceğine yönelik soruya da Destici, “Seçim ilk turda Cumhur İttifakı lehine biter” yanıtını verdi. (AA)

5'li masadan aday açıklaması

 

İYİ Parti altılı masaya dönecek mi?

 

Eski devlet bakanı İYİ Parti'den istifa etti

 

İYİ Partili Altıntaş önce istifa etti sonra geri aldı

 

İYİ Parti'de Ersan Şen bombası

 

Kürşad Zorlu: İYİ Parti, Türk milletinin makul çoğunluğunu esas almaktadır