BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİYİ Parti'de Ersan Şen bombası----

İYİ Parti'de Ersan Şen bombası

İYİ Parti'de Ersan Şen bombası
05 Mart 2023 - 02:07 www.finansgundem.com

Akşener'in altılı masa ile yollarını ayırmasının ardından İYİ Parti'de kimin cumhurbaşkanı adayı olacağı konuşuluyor. Gündemdeki isim ise ünlü hukukçu Ersan Şen...

Altılı masa ile köprüleri yıkan İYİ Parti'de Cumhurbaşkanı adayı için arayışlar başladı. Genel Başkan Meral Akşener'in, "Cumhurbaşkanı adayı olabilirim" açıklamasını yapan ünlü hukukçu Ersan Şen ile görüşme yapacağı bildirildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener önceki gün yaptığı sert açıklamanın ardından CHP, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Değişim Partisi ve Türkiye Gelişim Partisi'yle birlikte oluşturdukları altılı masadan kalkmış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı da birlikte hareket etmeye çağırmıştı.

İmamoğlu ve Yavaş'ın, Kılıçdaroğlu'na destek vermesi üzerine ise İYİ Parti genel merkezine aday arayışları başladı.

ERSAN ŞEN: ADAY OLABİLİRİM

Ekranlarda sıkça görülen ünlü hukukçu Ersan Şen, dün akşam bir canlı yayında, İYİ Parti'den aday olabileceğini açıkladı.

Ersan Şen, “İYİ Parti teklif ederse aday olur musunuz?” sorusuna, “Canımız feda, kanımız feda. Tereddütsüz… Karşılık varsa, yüce millet istiyorsa, karşılıksız bırakmayız. Millet çoban ateşini yakarsa uzak durmayız” yanıtını verdi.

Ersan Şen, canlı yayında yaptığı açıklamada “Sayın Meral Akşener’den ve İYİ Parti’den böyle bir teklif gelirse elbette seve seve kabul ederim.” ifadelerini kullandı.

ZORLU: AKŞENER, ŞEN İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Ersan Şen'in açıklamalarının ardından Akşener'in kendisini telefonla aradığı ve istişare amacıyla davet ettiği bildirildi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, "Bir TV yayını sırasında Sn. Ersan Şen’in partimiz hakkında ortaya koyduğu kıymetli değerlendirmeler sebebiyle Genel Başkanımız kendisini arayarak teşekkür etmiş ve istişare amacıyla görüşmeye davet etmiştir" dedi.

PAÇACI: BİR GÖRÜŞMEMİZ OLMADI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, hukukçu profesör Ersan Şen'in cumhurbaşkanı adaylığı için, "Sadece televizyonda izledik. Bir görüşmemiz olmadı" dedi. 

Paçacı, cumhurbaşkanlığı adaylığı için hukukçu Ersan Şen ile görüşme konusunun sorulması üzerine, “Henüz bir şey bilmiyoruz. Sadece televizyonda izledik. Bir görüşmemiz olmadı” diye yanıt verdi. 

İYİ Partili Altıntaş önce istifa etti sonra geri aldı

Kürşad Zorlu: İYİ Parti, Türk milletinin makul çoğunluğunu esas almaktadır

5'li masadan aday açıklaması

Fatih Erbakan, 'Bu masadan hayır gelmez demiştik'

CHP'den Akşener ziyaretine yalanlama

İYİ Parti altılı masaya dönecek mi?

Akşener 6 Mart'taki toplantıya katılmayacak

Erdoğan: Oturdular, konuştular, dağıldılar

Dünya basınında Akşener yorumu: Erdoğan'ın işi kolaylaştı

İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüşecek iddiası

CHP’li başkanlardan Kılıçdaroğlu’na tam destek

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal İnci05 Mart 2023 21:15

    Adaletin yanında, hak hukuk bilen bir adam gayet de makul. Ersan ŞEN'in adaylığını destekliyorum.

  • Dt05 Mart 2023 18:54

    Sokaktan geçen rast gele birini tutun aday yapın nasıl olsa biz mejburuzya oy vermeye

  • E.g.05 Mart 2023 15:34

    LAİK İLERİ GÖRÜŞLÜ BİR HUKUKÇU NEDEN CMHURBAŞKANIMIZ OLMASIN ? İŞLETME BAZLI YÜKSEK OKULLARDA HUKUK DERSİ SADECE BİRİNCİ SINIFTA OKUTULDUNDAN İSLETME/İKTİSAT MEZUNLARININ HUKUK BİLGİSİ YETERSİZ OLUYOR -ŞARKI ( OLUR OLUR BALGİBİ OLUR) 3600 EK GÖSTERGEYİ DİĞER 2200 EK GÖSTERGELİLERE DE VERECEKSE BİRİNCİ ADAYIM OLUR 3600 EK GÖSTERGEMİ VERMEYEYENLER SONUNCU ADAYIM DAHİ OLAMAZLAR