BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüşecek iddiası----

İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüşecek iddiası

İmamoğlu ve Yavaş, Akşener ile görüşecek iddiası
04 Mart 2023 - 16:17 www.finansgundem.com

İYİ Parti'nin 6'lı masadan kalkması sonrasında, Ankara'da yeni bir görüşme planlandığı öne sürüldü. İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş'ın Akşener'le bir araya geleceği ifade edildi. İYİ Parti bu iddiayı yalanladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasının ardından önemli bir görüşme gerçekleşeceği öne sürüldü. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Akşener'le görüşmesine onay çıktığı ifade edildi. 

‘’İTTİFAKIN DEVAM ETMESİNİ TALEP EDECEKLER’’

CHP'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Sayın Genel Başkanımız, ismi zikredilen iki Büyükşehir Belediye Başkanımızın Sayın Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi dışında ziyaret etme talebine olumlu yaklaşmıştır.

Sayın Genel Başkanımız, kendisi de daha önce belirttiği gibi, Halil İbrahim sofrasının küçülmesini değil, bilakis büyümesini arzulamaktadır. İki Büyükşehir Belediye Başkanımız bu görüşmede “iradelerinin Sayın Genel Başkanımıza bağlı olduğunu, aday olarak da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini” iletecekler ve ittifakın devam etmesini talep edecekler. Meselenin Türkiye olduğu ve Genel Başkanımızın herkesin oyunu alacak, her rengi temsil edecek bir aday olacağı herkesin malumudur."

KÜRŞAT ZORLU YALANLADI

İYİ Parti'de Akşener ile belediye başkanlarının toplantısı sürerken İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu kameraların karşısına geçti. Zorlu, Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş ile bir görüşme yapmasının söz konusu olmadığını söyledi. 

İKİ İSMİ ÖNERMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın 12'nci toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı Cumhurbaşkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini önerdiğini açıkladı.

Dünya basınında Akşener yorumu: Erdoğan'ın işi kolaylaştı

 

CHP'den Akşener ziyaretine yalanlama

 

Akşener'in açıklamaları dünya basınında geniş yankı buldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)