BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP’li başkanlardan Kılıçdaroğlu’na tam destek----

CHP’li başkanlardan Kılıçdaroğlu’na tam destek

CHP’li başkanlardan Kılıçdaroğlu’na tam destek
04 Mart 2023 - 11:48 www.finansgundem.com

CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sona erdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu ve Yavaş'ın toplantının ardından bir süre daha Kılıçdaroğlu ile özel görüştüğü öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in altılı masanın cumhurbaşkanı adayı belirleme süreciyle ilgili dün yaptığı “Noter masasına dönüşmüştür.” açıklamasının ardından CHP’li 10 büyükşehir belediye başkanı, bugün parti genel merkezine geldi.

Belediye başkanları, saat 13.00’te başlayacak olağanüstü MYK toplantısı öncesi Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Görüşmeye, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu katıldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise bölgede deprem sonrası yürütülen çalışmalar nedeniyle toplantıya katılmadı.

ÖZEL GÖRÜŞME

Bu arada Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın toplantının ardından bir süre daha Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile özel görüştüğü öğrenildi.

BAŞKANLARDAN AÇIKLAMA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, partiye gelişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Neler söyleyeceğimiz belli. Genel Başkan’ımızı destekliyoruz. Fikrimizde en ufak bir değişiklik olmadı. Mücadeleye devam edeceğiz demokrasi yolunda.” dedi.

“İYİ Parti Genel Başkanı Akşener altılı masadan ayrıldığını açıkladı, nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna Büyükerşen, “Talihsizlik” yanıtını verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Sayın Genel Başkan’ımızla görüşeceğiz. Biz başından beri ortak karar alıyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Genel Başkan’ımız Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Tam desteği kendisine vereceğiz bugün. İnanıyorum ki sonuç istediğimiz gibi olacak. Her şey çok güzel olacak.” görüşünü dile getirdi.

Akşener'in açıklamalarını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine Albayrak, “Anlayamadım, biz de bir anlam veremedik. ‘Ekrem Bey ve Mansur Bey’i göreve davet ediyorum.’ açıklaması bana göre çok yanlış, düşündürücü. Sanıyorum bugün temaslardan sonra bazı şeyler daha netleşecek” ifadelerini kullandı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: “Bu toprakların hasret kaldığı yepyeni bir dönem başlıyor… Gençlerimizin hayal kurabildiği, tüm farklılıkların zenginliğe dönüştüğü, düşüncelerin özgürlükle yeşerdiği, doğanın zulüm görmediği bir gelecek çok yakın. Bu geleceğin peşindeyiz.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan tam destek

“Ülkemizin büyük bir felaket yaşadığı bugünlerde, sevgiye ve saygıya ihtiyacımız var. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu adalet yürüyüşünde asla yalnız bırakmayacağız. Millet İttifakı'nın bir ve beraber olmasını diliyoruz.”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: “Ülkemizin büyük bir felaket yaşadığı bugünlerde, sevgiye ve saygıya ihtiyacımız var. Sayın Kılıçdaroğlu’nu adalet yürüyüşünde asla yalnız bırakmayacağız. Millet İttifakı'nın bir ve beraber olmasını diliyoruz.”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek: Halkın iktidarı...

“Halkımızın umudu Millet masası. Durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Halkın iktidarını kuracağız. Hep birlikte güçlenerek soframızı genişleteceğiz. Kazanacağız. Kazanan halkımız olacak. Millet ittifakımızın bir ve beraber olmasını diliyorum. Seninleyiz Kemal Kılıçdaroğlu”

Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu, 'Kılıçdaroğlu'nun yanındayız'

“Güçlü ve azimli bir şekilde ülkemizin aydınlık yarınları için çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğe emin adımlarla ilerlememizi sağlayan birlik ve beraberlik duygumuzla Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün: “Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında birbirimize güvenerek, kol kola girerek adalet, huzur ve refahın hakim olduğu aydınlık yarınları birlikte kuracağız. Ülkemizin geleceği, Millet İttifakı’nın başarısı için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız. Yarınlar bizim.”
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak: “Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez. Hep birlikte kazanacağız.

Akşener'in açıklamaları dünya basınında geniş yankı buldu

Akşener: Dayatmalara boyun eğmeyeceğiz

Kılıçdaroğlu: Bu sofrada Erdoğan dilinin olmaması gerekirdi

Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)