BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDerin Mermerci Taksim'deki evinden niçin taşındı----

Derin Mermerci Taksim'deki evinden niçin taşındı

Derin Mermerci Taksim'deki evinden niçin taşındı
13 Mart 2017 - 07:40 www.finansgundem.com

Sabah yazarı Bülent Cankurt, "Derin Mermerci Taksim'deki dairesinden niçin taşındı" sorusunun yanıtını verdi. İşte Cankurt'un o yazısı:

Derin Mermerci’nin Taksim’deki dairesinden taşınma nedeni ortaya çıktı. Mermerci, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi sırasında halka ateş açılmasına tanık olunca yaşadığı travmayı atlatamayıp Vaniköy’e taşındı

Derin Mermerci Aydın, geçen yaz eşi ve ikizleriyle birlikte Taksim Residence'daki 730 m2'lik penthouse dairesinden çıkıp tapusu kendi üzerine olan Vaniköy'deki ana ocağına dönmüştü. Derin Hanım'ın, ikizlerinin anneanneleri Ender Mermerci'ye yakın büyümeleri ve annesinin elinin üzerlerinde olmasını istediği için bu kararı verdiğini sanmıştım. Meğer asıl neden, 15 Temmuz'da darbe girişimine kalkışan FETÖ'cü teröristlermiş!

BÜYÜK TRAVMA YAŞAMIŞ

Çünkü Derin Hanım, 15 Temmuz akşamı eşi ve ikizleriyle Taksim'deki evlerindeymiş. Evlerinin camından Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde toplanan vatandaşların üzerine, askeri helikopterden ateş açılmasına bizzat şahitlik etmişler. Apartman görevlisi tarafından eşi ve ikizleriyle birlikte evlerinin sığınağına indirilen Derin Hanım, o akşam büyük bir travma yaşamış.

Bunları yaşadıktan sonra da, her zaman olaylarının göbeğinde olan Taksim'deki evinden soğumuş.
Bir ay içinde annesi Ender Hanım'ın yaşadığı Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'nın bahçesindeki ek binayı kendilerine göre düzenleten ve orada oturmaya başlayan Derin Hanım'ın, 2007'de 6 milyon dolara satın aldığı 730 m2'lik penthouse'unu da önceki ay kiraya verdiğini öğrendim.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)