BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank’tan KOBİ’lere özel kampanya----

DenizBank’tan KOBİ’lere özel kampanya

DenizBank’tan KOBİ’lere özel kampanya
19 Mart 2014 - 14:04 www.finansgundem.com

DenizBank, Seç Bakalım kredi kampanyası ile hayat kolaylaştıran iki ayrı paketi müşterilerinin hizmetine sundu

DenizBank,  KOBİ’lere ihtiyaçları doğrultusunda iki ayrı seçenek sunduğu yeni kampanyasıyla hayatı KOBİ’ler için Deniz’de güzel kılmaya devam ediyor. 30 Nisan 2014’e kadar sürecek Seç Bakalım kredi kampanyasıyla KOBİ’ler ihtiyaçlarına göre, Sigorta Paketi ve Vera Paketi adlı iki ayrı paketten birini tercih edebiliyorlar.

KOBİ’lerin seçim gücü

Seç Bakalım kampanyasının Vera Paketi’nde; Vera Yazarkasa POS’u DenizBank’tan alanlara yüzde 1,19 faiz oranı ile 50.000 TL’ye kadar 36 aya varan vadelerle kredi imkânı bulunuyor ve dosya masrafı alınmıyor. Sigorta Paketi’nde ise; “KOBİ’m Güvende” veya “İş Yerim Güvende” sigortası yaptıranlara yüzde 1,59 faiz oranı ile 50.000 TL’ye kadar 36 aya varan vadelerle kredi imkânı bulunuyor; paket için 500 TL dosya masrafı alınıyor.
DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, yeni kampanyaları ile KOBİ’lerin iki farklı ve avantajlı paketten yararlanma imkânına sahip olduğuna dikkat çekti. Koçak, “DenizBank olarak KOBİ Bankacılığı’nda büyümeye devam ederken, hangi sektörde faaliyet gösterdiklerinden bağımsız olarak her türlü küçük işletmeye ulaşmaya büyük önem atfediyoruz. Zira ekonomimizin can damarı olarak konumlanan KOBİ’lere sunduğumuz destekle ülkemiz ekonomisinin güçlü geleceğine yatırım yaptığımıza inanıyoruz. 30 Nisan’a kadar sürecek kampanyamız Seç Bakalım’da hangi paketi seçerlerse seçsinler, KOBİ’lerimiz önemli avantajlardan faydalanabilecekler. Tüm KOBİ’lerimizi kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyoruz.” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)