BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank'tan Altın Destek Kredisi----

Denizbank'tan Altın Destek Kredisi

Denizbank'tan Altın Destek Kredisi
28 Şubat 2013 - 12:48 www.finansgundem.com

Daha önce eşit taksitli altın kredisini müşterilerinin hizmetine sunan DenizBank son olarak da Altın Destek Kredisi ile yine bir ilke imza attı

Kuyum sektörünün dinamiklerini de göz önüne alarak sektöre özel kredi değerlendirmesi yapan DenizBank, İmalatçıya Altın Destek Kredisi ile imalatçı müşterilerinin has altın ihtiyaçlarını 3 aya varan ödemesiz dönem ve 15 aya varan vade seçenekleriyle finanse ediyor.
DenizBank, altın bankacılığı konusunda sektörde yine bir ilke imza attı. DenizBank Altın Bankacılığı, son olarak hayata geçirdiği İmalatçıya Altın Destek Kredisi ile kuyumcuların nakit akışına uygun şekilde has altın alım imkânı getirdi. 3 aya varan ödemesiz dönemin de bulunduğu İmalatçıya Altın Destek Kredisi’nde öteleme süresi sonrasında 9 ay veya 12 ay vade üzerinden taksitlendirme imkânı da bulunuyor. DenizBank’ın yeni ürünü ile sektör firmalarının vadeli satışlarının finanse edilebilmesi de mümkün hale geldi. İmalatçıya Altın Destek Kredisi, taksitli altın kredisi kapsamına giriyor. Üreticiye hammadde sağlama imkânı getiren üründe kredi gram altın olarak kullandırılıyor ve kuyumcu da krediyi gram altın olarak geri ödüyor.
“En yeni ürünleri sunmaya devam edeceğiz”
Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank Altın Bankacılığı Grup Müdürü Cem Turgut Gelgör, “Mücevher ve kuyumculuk sektöründe özellikle fuar dönemlerinde alınan siparişlerin hazırlanması ile vadeli satış bedellerinin tahsilatı, sektör firmalarına yüksek tutarlarda işletme sermayesi ihtiyacı doğuruyor. Firmaların ürünü tasarlamasından sipariş zamanına, sipariş zamanından tahsilat zamanına kadar geçen süreç uzayabiliyor. Bu süreçte sektör firmalarının finansman ihtiyacında en önemli girdisi ise has altın. DenizBank Altın Bankacılığı olarak bu konuda sektör taleplerinin karşılanacağı İmalatçıya Altın Destek Kredisi’ni sunduk. Bu kredimizde müşterilerimiz 3 ay ödemesiz dönem ile dilerlerse 9 dilerlerse 12 taksit seçeneğinden yararlanabiliyorlar. Sektörümüzü altın bankacılığı konusunda ilklerle tanıştırmaya, mücevher ve kuyumculuk sektörüne de en yeni ve kaliteli ürünleri sunmaya devam edeceğiz.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)