BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan muhalefete çağrı----

Davutoğlu'ndan muhalefete çağrı

Davutoğlu'ndan muhalefete çağrı
08 Mart 2015 - 13:33 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu parti kapatılmasını imkansız hale getirmek için muhalefete çağrı yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mardin'de "Türkiye'de Kadının Değişen ve Gelişen Konumu" konulu panelde konuşuyor. Davutoğlu, "Demokratik siyasetin olduğu yerde parti kapatma olmaz. Hemen yarın gelin, hep beraber bir anayasa değişikliği ile parti kapatılmasını imkansız hale getirelim. Hemen yarın..." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:
-Bizim kültürümüz kadına saygı üzerine  kurulmuştur. Bizim inancımız, zinhar kadına yönelik herhangi bir ayrımcılığa  dayanmaz, aksine bizim inancımız kadına ihtirama dayanır, kadını çok özel bir  makamla şereflendirilmiş bir insan topluluğu olarak tanımlar.
 
-Kadınların sahip çıkmadığı hiçbir mesele başarıya  ulaşamaz. Çözüm süreci bütün milletin malıdır ama her şeyden önce kadınlarımızın,  annelerimizin, kız kardeşlerimizin malıdır. Sizlerden bu kardeşlik projesine  sahip çıkmanızı rica ediyorum.
 
AYRIM GÖZETİRSEK BU MAKAMLAR BİZE HARAM OLSUN
-Gözyaşıyla bana sarılan bir şehit annesinin  gözyaşlarını bağrımda hissettiğimde de Diyarbakır anneleri olarak son dönemde  kahramanca bir mücadeleye çıkan çocukları dağa çıkartılmış annelerin ağladığını  gördüğümde de aynı acıyı hissettim. O çocuklar bizim çocuklarımız, hepsi bizim  çocuklarımız. Emin olunuz ki eğer onların arasında biran ayrım gözetirsek bu  makamlar bize haram olsun.
 
-Meclis'te grubu bulunan 4 partinin kadın  milletvekilleri el ele verip 'biz de kardeşlik diyoruz, biz de analar ağlamasın  diyoruz' diye ortak bir mesaj yayımlasalar ne güzel olurdu. MHP'li, CHP'li,  HDP'li bütün milletvekillerine çağrıda bulunuyorum: Bizim kadın  milletvekillerimiz de burada, onlara da talimat veriyorum. Böyle bir girişim  başlatın: 'Kadınlar Günü'nde ebedi ve ezeli kardeşlik girişimi'. Bizim  milletvekillerimiz buna hazırdır. Ümit ederiz ki şu veye bu taraf adına konuşan  bütün siyasi partilerde bu çizgide buluşurlar.
 
MUHALEFETE ÇAĞRI: HEMEN YARIN...
-Demokratik siyasetin olduğu yerde parti kapatma  olmaz. Buradan muhalefet partilerine çağrıda bulunmak istiyorum: Daha Meclis  faaliyetini gösteriyor, seçime de vakit var. Hemen yarın gelin, hep beraber bir  anayasa değişikliği ile parti kapatılmasını imkansız hale getirelim. Hemen  yarın..."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)