BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan Koç Ailesi'ne taziye----

Davutoğlu'ndan Koç Ailesi'ne taziye

Davutoğlu'ndan Koç Ailesi'ne taziye
21 Ocak 2016 - 14:23 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu Davos’tan Koç ailesini aradı, başsağlığı diledi. Davutoğlu, "Ülkemiz ve iş dünyası için büyük kayıp" dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu Davos’ta Mustafa Koç'un kaybıyla ilgili açıklama yaptı. Davutoğlu, "Ülkemiz ve iş dünyası için büyük kayıp. Koç ailesi Türkiye’de ekonomik büyümenin, sanayileşmenin ve bütün bu süreçlerin merkezinde yer almış ve aile geleneği olarak da sayın Mustafa Koç Türkiye’nin kalkınması ve sanayileşmesi anlamında önemli katkılar yapmış birisiydi" dedi.  

Başbakan Davutoğlu, Koç'u şahsi olarak da pozitif ve olumlu bakan yönüne dikkat çekerek "İş dünyasına iyi bir örnek teşkil ediyordu" dedi ve şöyle devam etti: 

"Ben Allah’tan rahmet diliyorum.  Aileye başta sayın Rahmi Koç olmak üzere bütün ailesine taziyelerimi sunuyorum. Büyük ve önemli bir kayıp. İnşallah onun aile içinde sürdürmekte olduğu çalışmalar başarılı bir şekilde devam eder"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)