BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan Dündar ve Gül yorumu!----

Davutoğlu'ndan Dündar ve Gül yorumu!

Davutoğlu'ndan Dündar ve Gül yorumu!
02 Mart 2016 - 15:40 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ün tahliyeleriyle ilgili konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ün tahliyeleriyle ilgili, ''Davanın esasından koparılıp basın özgürlüğü davası olarak yansıtılması sürmekte olan davaya açık müdahaledir'' dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, gazeteciler Erdem Gül ve Can Dündar'ın AYM kararı sonrası tahliye edilmeleriyle ilgili konuştu.

Davutoğlu şu ifadeleri kullandı:

''Tutuksuz yargılamanın esas olduğunu söylemiştim. İşin esasına gidildiğinde Türkiye Cumhuriyeti devletine, hükümetine ve halkına yönelik açık bir casusluk faaliyeti söz konusudur. Olayların gerçeğini saptırma faaliyeti söz konusudur. Milli duruşa sahip, insani hassasiyete sahip herkesin bir kere bunun farkında olması lazım.

Bu belgeleri verenlerin emeli açıktır. Türkiye Cumhuriyeti Devletini uluslararası düzlemde baskı altına almaktır. Ortada yürüyen bir dava var. AYM yürüyen bir dava esnasında yapılan müracaatı değerlendiriyor. Yargı süreci tamamlanmadan AYM'ye başvurulamaz. Davanın eesasından koparılıp basın özgürlüğü davası olarak yansıtılması sürmekte olan davaya açık müdahaledir. AYM'nin tek verebileceği karar tutuklu yargılanmayla ilgilidir.''
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)