BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDankse Bank maliyetleri düşürmek için 1,600 kişiyi işten çıkarıyor----

Dankse Bank maliyetleri düşürmek için 1,600 kişiyi işten çıkarıyor

Dankse Bank maliyetleri düşürmek için 1,600 kişiyi işten çıkarıyor
08 Ekim 2020 - 13:40 www.finansgundem.com

Danske Bank, artan uyum maliyetleri ve uzun vadeli negatif faiz oranları nedeniyle tasarruf yapmaya yönelik devam eden çabalarının bir parçası olarak 1.600 kişiyi işten çıkaracak.

Danske Bank'ın CEO'su Chris Vogelzang "Meslektaş sayısını azaltmak asla kolay değildir ve bunu en saygılı ve saygılı şekilde yapmamızı sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bununla birlikte finans sektörünün yaşadığı yapısal değişikliklere uyum sağlamamız gerekiyor. " dedi.

Danske, bankanın uyum maliyetlerinde bir artışa neden olan büyük bir kara para aklama skandalı nedeniyle hala soruşturuluyor. Kısa bir süre önce banka, borç tahsilat sistemindeki hatalar nedeniyle perakende müşterilerinden yıllarca fazla ücret aldığını itiraf etti.

Kendi iç piyasası olan Danimarka'da sekiz yıl boyunca negatif oranlarla yaşayan ve ülkenin en büyük bankası konumunda olan Danske, düzenleyici ve parlamento skandallar dizisiyle mücadele ederken faaliyetlerini geliştirmek için giderek artan bir siyasi baskı altında.

Büyük bankalarda işten çıkarmalar 70 bine yaklaştı

 

Walt Disney 28 bin kişiyi işten çıkaracak

 

İngiltere'nin bankacılık devinde işten çıkarma

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)