BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı Hint medyasını karıştırdı----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı Hint medyasını karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı Hint medyasını karıştırdı
15 Eylül 2023 - 07:30 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın G20 Zirvesi dönüşünde Hindistan-Ortadoğu-Avrupa Ekonomi Koridoru’nu (IMEC) “Türkiyesiz koridor olmaz” çıkışı Hint medyasında geniş yer buldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi’nin dönüşünde Hindistan-Ortadoğu-Avrupa Ekonomi Koridoru’nu (IMEC) “Türkiyesiz koridor olmaz” diye eleştirmiş; Batı basını da bu çıkışı, IMEC haberlerinin altında ek olarak yayınlamıştı.

Erdoğan’ın sözleri, iki gündür G20 Zirvesi’nin ev sahibi olan Hindistan’ın medyasını süslüyor. Dünya'nın haberine göre; Delhi merkezli Hindustan Times gazetesi, “Erdoğan, Ankara’yı by-pass eden IMEC yerine Körfez’i Türkiye ve Avrupa’ya bağlayacak rakip koridor projesi Kalkınma Yolu’nu destekliyor” diye yazıp, “Türkiye, Hindistan nefretine geri mi dönüyor?” diye sordu.

Tribune India, “Erdoğan’ın gözü yeni ulaştırma koridorunda” diyerek, Kalkınma Yolu Projesi’ni tanıtırken; Hint haber sitesi First Post, “Erdoğan, mega proje IMEC’e karşı” başlığını kullandı. Londra merkezli Middle East Eye’ın da “IMEC’e karşı olan Erdoğan, rakip planın arkasında” manşetini atması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye G20’ye katkı sunmaya devam edecek

 

Türkiye G20’nin en yüksek oranda büyüyen ülkesi

 

Türkiye G20’ye öncülük yaptı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)