BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCredit Suisse’ten genç personeline büyük ikramiye----

Credit Suisse’ten genç personeline büyük ikramiye

Credit Suisse’ten genç personeline büyük ikramiye
25 Mart 2021 - 17:56 www.finansgundem.com

Yatırım bankacılığındaki gelirlerini %50 oranında arttıran Credit Suisse genç çalışanlarına teşekkür etmek için tek seferlik 20 bin dolar ikramiye ödeyecek.


FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

İsviçre bankası Credit Suisse, salgın boyunca sözleşme bankacılığındaki devamlılık ve yüksek kazançlar nedeniyle genç yatırım bankacılarına yaklaşık 20.000 dolarlık tek seferlik ikramiye ödeyecek.

Financial News’in haberine göre “hayat standardı destek ödemesi” adının verildiği ikramiye başkan yardımcısı düzeyinde ve altında çalışan herkes için geçerli olacak. Ödemenin 20 bin dolar civarında olması bekleniyor.

Söz konusu hamle, yatırım bankalarının özellikle hisse senedi sermaye piyasalarında rekor sözleşme akışına ulaştığı bir ortamda İsviçre bankasının başarılı performansının ardından geldi. 2021 yılı boyunca anlaşa faaliyetlerinde büyük bir artış görülen Credit Suisse'in bankacılık ve sermaye piyasaları bölümündeki genç çalışanlar söz konusu ikramiyeden yararlanacak.

Bankadan yapılan açıklamada, "Credit Suisse'in Sermaye Piyasaları ve Danışmanlık yönetimi, müşterilerimizi sadece eşi görülmemiş bir anlaşma hacmiyle desteklemeyi başarmakla kalmayıp, aynı zamanda pazardaki payımızı da artıran personelimizin çabalarını takdir ediyor ve ödüllendirmek istiyor" ifadelerine yer verildi.

İsviçre bankası 16 Mart'ta yayınladığı bir ticaret bankacılığı rakamlarındaki güncellemede, son bir yıldaki genel yatırım bankası gelirlerinin %50'den fazla arttığını belirtti.

Bankanın söz konusu hamlesi, 13 Goldman Sachs analistinin haftada 100 saat çalıştıklarını ve akıl sağlıklarını kaybettiklerini aktardıkları sunumun ardından gerçekleşiyor. Finansgundem.com’da yer alan habere göre, genç bankacılar söz konusu sunumda çalışma saatlerinin düşürülmesini ve izin saatlerinin güvence altına alınmasını talep etmişti.

Dev ABD bankası çaylakların raporuyla sarsıldı

 

Deloitte’ten personeline 2 bin sterlinlik teşekkür ikramiyesi

 

İsviçre Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)