BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCitigroup çalışanlarına Kovid testi dağıtıyor----

Citigroup çalışanlarına Kovid testi dağıtıyor

Citigroup çalışanlarına Kovid testi dağıtıyor
12 Mart 2021 - 17:47 www.finansgundem.com

İngiltere’de Kovid kısıtlamalarının hafifletilmesiyle dev bankalar çalışanlarını ofise getirmek için yeni arayışlara girişti. Citigroup ofiste çalışması gereken 1000 çalışanına haftada üç gün yapılması gereken Kovid testi gönderiyor


FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Citigroup, İngiltere'deki karantina kısıtlamalarının kaldırılmasıyla personeli ofise geri getirme planları kapsamında Londra merkezindeki yaklaşık 1000 çalışana yaz boyunca Kovid-19 testleri gönderecek.

Financial News’in haberine göre Citigroup’un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'dan Sorumlu Genel Müdürü David Livingstone tarafından bu hafta çalışanlarla paylaşılan bir notta ABD bankasının Londra merkezini düzenli olarak ziyaret eden çalışanların ve yüklenicilerin evlerine Kovid-19 testleri göndermeye başlandığı belirtiliyor.

İngiltere hükümetinin Kovid-19 kısıtlamalarını kademeli olarak kaldırmasıyla birlikte bankalar daha fazla çalışanı ofise geri getirmeye hazırlanıyor. Ülkede en geç 21 Haziran'a kadar, tiyatroların ve gece kulüplerinin yeniden açılması da dahil olmak üzere sosyal etkileşime dayalı tüm yasal sınırlamaların kaldırılması planlanıyor.

Bununla birlikte, işverenlerin çalışanlarının güvenli bir şekilde ofise dönebilmelerini sağlamak için protokollere ihtiyacı var. Citi'nin Londra merkezinde çalışan 6.000 personelinin yaklaşık 1.000'i için yapılan söz konusu pilot program, asemptomatik virüs taşıyıcılarının ofislere girmesini önlemek amacıyla gerçekleştiriliyor.

Citigroup’un İngiltere biriminden sorumlu ismi James Bardrick konuyla ilgili açıklamasında "Bu gönüllük esasına dayalı pilot uygulama, evden çalışamayan ve ofislerimize katılmasına zaten onay verilen kişilere sunuluyor. Test programı, mevcut kontrollerimize ve çalışanlarımızın sağlığını korumaya yönelik önlemlere ek olarak ofiste çalışan meslektaşlarımız için başka bir koruma katmanı sağlamayı amaçlamaktadır" ifadelerine yer verdi.

Programa dahil olan çalışanlar, ofise gelmeyi planlasalar bile her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri kendi kendilerine Kovid-19 testlerini yapmaları istenecek. Testlerin sonuçları Citi'nin sağlık hizmetleri sağlayıcısı HCA'ya gönderilecek ve negatif sonucun teyidi çalışanlara gönderilecek.

Rakipleri çekilirken BNP Paribas hisse senetleri alanında yatırımlarını arttırıyor

 

Korona geçirenler daha fazla mı ödeyecek?

 

HSBC yatırımcı baskısıyla geri adım attı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)