BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin-Rus ortaklığı genişliyor----

Çin-Rus ortaklığı genişliyor

Çin-Rus ortaklığı genişliyor
30 Mart 2022 - 10:06 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Rusya ve Çin, ‘zorlayıcı uluslararası koşullarda’ iş birliğini artırmaya karar verdi” ifadeleri yer aldı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rusya ve Çin'in zorlayıcı uluslararası koşullarda iş birliğini genişletme konusunda anlaştığını duyurdu.

Savaşın başlamasından önce Şubat ayının başında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin lideri Şi Cinping ile Çin’de bir araya gelmiş ve birlik mesajı vermişti. O dönemde yapılan açıklamada Rusya ve Çin ortak açıklama yaparak dış müdahalelere karşı iş birliğini güçlendirme kararının yanı sıra Çin’in Ukrayna konusunda Rusya’ya ve Rusya’nın da Tayvan konusunda Çin’e destek verdiği vurgulanmıştı.

Pekin’de gerçekleşen bu görüşmeden haftalar sonra Rusya’nın Ukrayna’yı işgali başlarken bugün Rus haber ajansları bir son dakika açıklamasını abonelerine servis etti. Rus haber ajansı IFAX, Rusya ile Çin arasındaki iş birliğinin genişlediğini bildirdi.(Sözcü)

Çin'den Batı'ya mülteci tepkisi

Çin'de sanayicilerin yüzü gülüyor

Çinli petrol şirketi Rusya’daki projelerini askıya aldı

ABD'de Çin'i 'Rusya' konusunda ikaz etti: Yardımcı olmayın!

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)