BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiÇin Eximbank'ı ithalatı artırmak için 42.5 milyar dolarlık kredi desteği sağlayacak----

Çin Eximbank'ı ithalatı artırmak için 42.5 milyar dolarlık kredi desteği sağlayacak

Çin Eximbank'ı ithalatı artırmak için 42.5 milyar dolarlık kredi desteği sağlayacak
31 Ekim 2019 - 09:49 www.finansgundem.com

Çin'in İhracat-İthalat Bankası (China Eximbank) dün Shangai'de yaptığı açıklamada, ithalatı desteklemek için gelecek yıl 300 milyar yuan (42.5 milyar dolar) tutarında kredi desteği vereceğini açıkladı

Çin Uluslararası İthalat Fuarı kapsamında yeni projelerini açıklayan banka, sağlayacağı krediyle şirketlerin gelişmiş ekipman, akıllı üretim ve enerji ve kaynak alanlarında ürün ve hizmet ithal etmelerinin önünü açmayı hedefliyor. Bankanın bir diğer hedefi ise sınır ötesi ticarette yuan kullanımını teşvik etmek.

China Eximbank Başkan Yardımcısı Ning Yong, üretim teknolojisinin geliştirilmesi ve ürün araştırma ve geliştirme için kilit donanım, teknoloji ve ara mal ithalatında finansman desteğini artıracaklarını söyledi.

Banka ayrıca, denizaşırı satıcıları kapsayan ikinci Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) için iyileştirilmiş finansal hizmet planlarını açıkladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)