BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom'a transfer şoku----

Cimbom'a transfer şoku

Cimbom'a transfer şoku
10 Ocak 2014 - 11:38 www.finansgundem.com

Yıldız oyuncu, Galatasaray'ın elinden kaçıyor...

Napoli kulübüne yakın bir internet sitesi Alex Telles'in Galatasaray'a transferi gerçekleşmemesi yüzünden İtalyan kulübün devreye girdiğini yazdı. Dün Ronaldinho transferinin gerçekleşmemesiyle şok yaşayan Beşiktaş'tan sonra bir şok haberde Galatasaray'a geldi.
Napoli kulübüne yakın Napoli Today isitesi Alex Telles'in Galatasaray'a transferi gerçekleşmemesi yüzünden İtalyan kulübün devreye girdiğini yazdı. Gremio kulübünün ödeme şartlarında anlaşamadığı ve Galatasaray'a rest çektğinin altı çizilen haberde Napoli'nin bu durumdan yararlanmak istediği ve transfer için devreye girdiğini belirtilidi. Brezilyalı genç yıldızın Napoli'nin radarında olduğu yer alan haberde kulübün girişim yapmaya hazırlandığı ifade edildi.

Menajeri uyardı

Dün Alex Telles'in menajeri Fernando Otto'nun bir çok takımdan teklif alıyoruz demesi de Napoli'nin ilgisini doğrular nitelikte. Ayrıca dünkü açıklamalarında Galatasaray'a uyarılarda da bulunan menajer Otto, Galatasaray'a 48 saaat mühlet verildiğini açıklamıştı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metincee10 Ocak 2014 14:14

    beceriksiz tulundan cok konusan aysal al birini vur ötekine misali bari tarik ve veyseli alin birde serdar azizi diyecegim ama nerdeee