BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray Antep'te yıkıldı----

Galatasaray Antep'te yıkıldı

Galatasaray Antep'te yıkıldı
28 Şubat 2016 - 16:37 www.finansgundem.com

Galatasaray deplasmanda karşı karşıya geldiği Gaziantep'e 2-0 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'de oldukça kötü bir sezon geçiren Galatasaray, Gaziantepspor deplasmanından da 2-0'lık mağlubiyetle döndü. Son 3 deplasman maçını kaybeden, ekimden  bu yana dışarıda kazanamayan sarı kırmızılılar, 5. sıraya geriledi.  

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligde bundan önce Trabzonspor ile yaptıkları maçın 11'inden 3 değişiklikle takımını Gaziantep'te sahaya sürdü. Cezalı Podolski'nin yer alamadığı maç kadrosunda Donk ve Carole'ü yedekler arasında tutan Denizli, bu futbolcuların yerine Bilal Kısa, Yasin Öztekin ve Linnes'i 11 kişilik kadroya dahil etti. Sarı-kırmızılı ekipte cezalı Sneijder de kadroda yer almadı. Gaziantepspor'da ise sakatlıkları süren Arokoyo, Mustafa Durak ve Erdem Şen ise kadroda yer almadı.

Karşılaşmaya golle başlayan ev sahibi ekip oldu. 5. dakikada, sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Hakan Balta'nın hatasında topla buluşan Larsson, pasını ceza sahası içine hareketlenen Abdülkadir Kayalı'ya verdi. Ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Abdülkadir topu, ceza sahası dışından hareketlenen Emre Nefiz'e çıkardı. Emre, penaltı noktasına yakın yerden yaptığı vuruşta takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Galatasaray beraberlik için baskı kurmaya çalıştı ama ceza sahası içinde hiçbir varlıkgösteremeyince sadece Bilal'in iki şutuyla Karcemarskas'ı zorlayabildiler. Kontralarla etkili olmak isteyen evsahibi ise son paslarda hata yapıca devre 1-0 sona erdi. İkinci yarıda da Galatasaray hiçbir varlık gösteremedi. 54. dakikada Orkan'ın harika pasında Larsson, Muslera'yı da çalımladı ve skoru 2-0'a getirdi. 

Galatasaray, kalan bölümde G.Antep kalesinde sadece 1 kez tahilke yaratabildi ve karşılaşma 2-0 Gaziantespor'un üstünlüğüyle sona erdi. Böylece son 3 deplasman maçını kaybeden, ekimden  bu yana dışarıda kazanamayan sarı kırmızılılar, 37 puanda kaldı ve 5. sıraya geriledi.

GAZİANTEPSPOR - GALATASARAY

STAT: Kamil Ocak
HAKEM: Fırat Aydınus

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Marçal, Prince, Elyasa, Barış, Abdülkadir, Abuda, Anton, Emre, Orkan, Larsson
TEKNİK DİREKTÖR: Mutlu Topçu

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Koray, Hakan, Olcan, Chedjou, Selçuk, Sabri, Bilal, Yasin, Umut.
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)